好想去隆鼻

266 回覆
15 Like 30 Dislike
諗下樣樣衰衰過一世無咩人會理你
整完都好樣衰或唔靚又比人笑多兩錢重仲衰
唔好搞咁多嘢啦
本身都樣衰無人理
整完一係靚好多 一係更加樣衰
但本身已經樣衰所以其實nth to lose

都係個句啦!正面d!樂觀d!
點解整係諗衰呢
咁你咪整你都諗左咁多藉口說服人去支持你
其實我上面都有寫
又唔識你 點解要說服你呢

都話係想開個post可以比想整嘅嘢一齊討論下

係你哋唔知做咩入嚟諗住說服返我轉頭
個range都好大
問咗2間
一間16萬一間30萬

都係台幣
我講我意見,你話點解要諗係衰
咁我和應番你咁你咪去整,都一意孤行
個post又唔係private
我無興趣爬文,睇到咪留言,做咩姐你
自卑心作祟郁啲就起”剛”?
想問下大家 鷹勾鼻有無得救 我鼻頭唔算大 山根本身高 仲要有個勾 所以唔洗隆上半鼻 淨係想隆鼻頭 應該做邊隻好
係因為太多好似你咁嘅人唔知做咩入嚟就講到預定咗會整衰姐

又覺得我開post諗住舒服你哋班陌生人

難道你又覺得你態度好?
你可以pm d 台灣診所問下

上次同個醫生zoom 咗成1.5 hrs

學咗好多anat 嘢

BTW鷹勾即係好似試當真kayan9896咁?
說服****
係… 但我鼻頭個位仲下過佢… 正面睇怪怪地但無乜嘢 側面睇成隻怪獸咁
開頭大家都係想你有心理準備唔好咁老定
三思而後行 陌生人你又開post討論?
支持你就唔係陌生人?你都係想圍爐取暖姐
而家你起哂剛咁我又唔識你唔通阻住你咩
討論區表達下意見又唔鍾意
自己開個tg慢慢打飛機啦咁
咁有d似外國人鼻喎

可以問下陳欣硏係邊度整
btw, 整得衰真係喊都無謂, 成日維修
唔怪得啲巴基成日對住我怪笑
其實無個勾/鼻頭無咁落 我會幾正常 但偏偏我兩樣中哂
btw唔該哂絲打 希望你搵到人幫到你
純粹感覺你哋淨係覺得整容就係唔好就係錯
但冇乜實際justification 囉

所有留言我都有睇有回應
而我回應係因為我對呢件事點睇
唔係諗住撩交捱

再recap 多次:都話本身係諗住想整一齊討論下
ok 心理準備已經有 多謝提點

你有權利唔支持 繼續響度鬧
我亦有權利去回應你

你覺得我起鋼同時 留意返 係邊個態度差先

BTW幾時有講過要呢度嘅post嘅任何人支持/反對
係呀 所以要搵個好醫生

真係唔知Google睇下有冇講佢先
welcome
但我估你應該唔係隆
可能係切就少少鼻中隔(純粹9估)

你可以YouTube search rhinoplasty 睇下d 鬼妹有冇share
人哋講咗好多例子架你ban哂喳嘛
梗係有支持有反對架啦
唔係咩叫討論?
整容之前你都會同人講邊間好同壞啦
BTW未整都咁小器
整完大把人會討論,你加油啦下
相由心生,靚唔係淨係睇個殼
香港就係少人討論呀施主

BTW 相又心生 非常同意
大家咁話

佢哋 d 例子我都有講係發生咩事呀
所以而家咪同你討論緊囉

夜啦 訓先
我好欣賞你堅持自己 同咁正面抵讚
但好睇過插蘇鼻
我有睇呀
佢重要好耐之前整
仲要果時都多人睇都夠膽公開
超勇敢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞