好想去隆鼻

266 回覆
15 Like 30 Dislike
呢排成日睇人隆鼻隆得好靚好羨慕
日日照鏡見到自己個扁鼻就好想去整
假鼻好肉酸
一望就知
ig follow咗d 台灣診所
我覺得都幾自然

(當然有d真係好鬼假
有d台妹特登整都好誇張)
喺網上睇啲大陸閪講隆鼻嘅人
有八九成都要做修復 基本冇乜邊個係可以一take過
咁明星網紅呢啲就另計啦 佢哋有錢可以一直keep住再整
但普通人真係建議唔好搞咁多嘢啦
好多失敗CASE
三思
https://youtu.be/ODex-wAWJl8
有無圖 上網搵張類似
隆鼻有D隆得ok, 收鼻翼就真係柒, 冇見過有咩人, 甚至韓星收完個鼻會靚/自然
係嘅
但有時諗會唔會係佢哋是但搵咗個黃綠醫生
都有睇過Sherry
但佢都真係整好多
因為開頭衰咗就好容易gg

所以有d難判斷
鼻有咩好隆,隆胸好過啦
戴口罩唔洗啦
失敗率嘅話會唔會係因為有d醫生勁多失敗case所導致

即係可能有個醫生做100單80單失敗
另外果個100單得1但fail
(當然誇張咗)

咁就邊個81/200= 40.5% fail
豬閪又講得幾岩
事實真係咁
基本上你搵個好醫生就1take過 撚有咁多問題咩
有得做就盡做啦
係呀
因為自己個7樣真係受得太多了

不過好多都係可能過幾年假體出事
或者吸收變朝天
所以真係要問清楚同搵個好醫生

不過台灣佢地冇香港醫學會d 紀律聆訊可以上網check 到

試過明明見到篇報道話呢個醫生搞到個女仔癱瘓

但係你Google個醫生名淨係n 篇報道讚個醫生同埋唔知點解仲有得響呢行做

所以d 資料真係好混亂

但寧願做整容閪都唔想咁就一世
好痛苦
我初中已經想整容 但知屋企唔肯 諗唔到有咩方法可以偷偷地整容但唔會俾人發現 所以就放棄咗

而家其實都好想整 搵資料搵到頭爆唔想揾

台灣係平 但諗緊喺香港整有咩事複診都方便啲
fd搵台灣蘇皇銓整
我覺得整得幾好
不過如果你有fd同你好熟 一睇就會知你整左
如果從來唔識你就唔會覺得假
唔靚點會拎出黎,啲人成日怨點解係自己衰左,所以自己要先接受衰左個樣先去整
本身已經好衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞