下星期去台北

1001 回覆
9 Like 14 Dislike
買左雞雞
買左雞雞

竟然冇買蝦
買左雞雞

好撚耐冇去過台灣

今晚行逢甲夜市,天氣好好,開始熱

今晚行逢甲夜市,天氣好好,開始熱
逢甲正

人地台灣日本可以食7仔LAWSON FAMILYMART過一日
香港

野飲選擇又多
熱食又正
雪糕又正

香港?
算啦~

香港又貴又難食
香港7仔d燒賣應該係全港最難食

香港?熱食?食營多啦

見過台灣D便利店
返香港覺得香港便利店係completely rubbish

人地台灣日本可以食7仔LAWSON FAMILYMART過一日
香港

野飲選擇又多
熱食又正
雪糕又正

香港?
算啦~

香港又貴又難食

香港?熱食?食營多啦

見過台灣D便利店

不過另一個原因係台灣d便利店求其一間都大到hihi

香港

野飲選擇又多
熱食又正
雪糕又正

香港?
算啦~

香港又貴又難食

香港?熱食?食營多啦

見過台灣D便利店

點講都好 香港真係食屎
人地個鐵埋站有音樂聽 香港就死嘈爛嘈

香港

野飲選擇又多
熱食又正
雪糕又正

香港?
算啦~

香港又貴又難食

香港?熱食?食營多啦

見過台灣D便利店

點講都好 香港真係食屎

之前搭捷運,埋站都係嘟嘟嘟嘟嘟
我決定如果聽日好天既話 我8點半爬起身去多次動物園
話說今日上左101 明明上網睇500ntd 又加左價

台北動物園有無長頸鹿睇

香港又貴又難食

香港?熱食?食營多啦

見過台灣D便利店

點講都好 香港真係食屎

台鐵架車入面果個到站廣播既音樂都好好聽
想單機落club☺️

香港又貴又難食

香港?熱食?食營多啦

見過台灣D便利店

點講都好 香港真係食屎

台鐵架車入面果個到站廣播既音樂都好好聽

依家有啦
琴日先講完 松山新店個埋站音樂係jazz style既夜曲 蕭邦個個
香港 仲係嘟嘟嘟
我住承德路四段195巷, 士林, 對面基河路132號

依家冇落雨,仲幾好天氣添

士林?
128?

我覺得你樓下係7-11
對面就係128號
出面條大路就是士林夜市

利申鳩估
我決定如果聽日好天既話 我8點半爬起身去多次動物園
話說今日上左101 明明上網睇500ntd 又加左價

台北動物園有無長頸鹿睇

有呀
想問下 台幣咩價位 乜依家4都無
七月頭去 準備唱定啲

士林?
128?

我覺得你樓下係7-11
對面就係128號
出面條大路就是士林夜市

利申鳩估

巴打原來係有錢佬
七月頭去 準備唱定啲

到時先啦
去到禁都得啦
仆街返左黎香港先咁好天氣 屌搞到我想再去

再去
趁未到暑假旺季
七月頭去 準備唱定啲

到時先啦
去到禁都得啦

COPY定出來先
橫掂都就夠一個月

月經

先開海外提款

銀聯 hkd15/次
恒生 hkd20/次 (4月尾試完)

斷次收費

每日最高提款ntd20k

一一一一一一定要揀saving account (儲蓄戶口)
仆街返左黎香港先咁好天氣 屌搞到我想再去

再去
趁未到暑假旺季

我未走已經想再黎過

士林?
128?

我覺得你樓下係7-11
對面就係128號
出面條大路就是士林夜市

利申鳩估

巴打原來係有錢佬

千幾萬港紙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞