智破洗米華!太陽城凍結資產!

603 回覆
617 Like 9 Dislike

轉戰超級城
咁起碼希望可以用出面啲錢嚟疏通下
或這無咁大鑊
根本就係拿正牌綁架,睇下洗米嫂拿唔拿錢救老公
Kimochi!
全部自己認罪,因為好清楚大陸要做你你點都奶硬
含大筆數已經去咗瑞士糖
華哥發夢都估唔到有呢一日
震完、回歸完、統戰香港完,等做condom啦
中國又贏兩次
又係唔記得做偏門最緊要低調,回歸前阿駒玩高調結果…唉啲人硬係有啲錢就想出名,真ON9!
共產黨之智破太陽賭場
如果係告洗黑錢
玩得盡可以搵外國一齊凍結流出支產
全球AML係有基制
所以唔好以過左海就神仙
睇咩事啦 唔好咁天真 大陸有心做佢都可以攞晒啲錢 咁樣吳亦凡就得啦 微博已經話晒佢有刑事 點會咁樣收錢唔拉佢
係澳門可以做土皇帝
係要返上去7
你真係唔了解支那 習主席要搞賭場背後你都唔明係啲乜 唔好喺度扮代表啦
原來胸口打廣告 係佢帶起 唔怪之得近年咁興 太陽城打落對波度
佢做 keeper 就係要高調令你唔覺得佢係 keeper

睇呢個 post 就明點解共產黨係全世界予取予攜 得三幾丁友明發生咩事

咩點解要番大陸開賭 背後老細叫到開條路數走錢,唔通唔做呀,真係做黎 bt AV 俾人睇咩
你真係戇鳩 逃稅呢啲算係小事 對大陸政局 佢唔需要特別搞大佢 一開始純粹搵范冰冰一流演員開刀 就係想代表大明星都冇面俾 佢冇必要做到咁絕 就咁樣令到范冰冰而家朵臭晒 已經做到佢要嘅效果

呢單嘢之前唔拉佢 大陸都已經好放風話要搞賭場 唔知你有冇睇新聞 大陸先前已經有警告澳門啲賭場話要”健康產業” 好多大陸富豪靠賭場運啲錢去外國或者洗黑錢 佢有咩可能呢單野就咁俾錢冇事 佢比多多錢都唔夠填 大陸就係要杜絕運啲錢去外國呢樣嘢所以先搞鳩賭場 依家好明顯要做殺雞儆猴
呢鋪佢洗唔洗送中呢?
笑死撚
去地府搵?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞