【圖】其實serco喺香港係咪無對手?

582 回覆
1385 Like 284 Dislike
整理吓先 暫時鐵定敗嘅有:
Angela Yuen, ca姐, 雙watt, Ivy So, Morgan, _yiuuyo, 嘉盈, Serco.storee其他女, wwhitetale全部女

基本上敗嘅有:
Heidi, 童童

有漏請補充
講真 佢間鋪賣女裝
但勁多男人add
佢班衰妹model隻隻都好正
你唔認同?
間間都係咁
原來又係一個唔抵得人嘅港女
睇你Ig icon都覺得你好黃
贏哂啦
唔係追唔追溯根本當時啲狗已經犯眾憎
嗰陣已經分緊黃絲藍屍,只係未出現「狗」呢個term
睇清楚啲先啦
你reading同writing好似都有啲問題
覆埋呢個唔覆了 反正你最深黃啦
所以話sercostore啲女幾正 簡單logic
Serco一個屌打wwhitetale全部女
但雙watt已經見到serco車尾燈 都仲未計其他女
證明sercostoree根本唔洗出serco都好屈
樓豬食開屎?
up mud 9
笑而不語 自己睇下做過啲咩on9野
原來打算唔再覆 因為已經冇討論空間
終於有個正常人
懷疑自己屌唔到 但俾沙勇新屌過唔抵得
樓上巴絲們 算啦 Angela個朵已經臭咗 俾你講贏又點 個印象係唔會霎時間變 每次一講Angela Yuen就會連住沙勇新 當年其實佢已經潛咗水好耐 都係無用 翻唔到身㗎啦
就係有人提起戥佢唔抵
唯有駁到佢哋口啞啞
不過相信隔冇耐又會再講
好酸呀~🍇🍇🍇
仆街唔小心負皮咗自己
只可以睇佢自己造化啦 好彩佢個圈子啲人整體大眾印象都好 會幫到佢嘅
我只係想講佢要請其他model係必要嘅 因為佢自己本身個樣同身高都太離地 但我同意你講嘅 佢真係專揀瘦model 請左5個model冇一個過50kg
我買過件外套250咁上下 轉個頭係實體店見到同一件129食水深撚到貴成倍 從此blacklist左 同埋佢請d model都唔平 諗起自己買衫嘅錢有一半都係比佢去請d做作model就更加唔想買
望就咁望啦
不過唔知係咪因為呢單嘢殘左好多
台妹屌打ALL
真 你見我po都係15,16年相 宜家就算俾佢搞翻掂個形象 個氣場外型都不復當年勇想當年佢都算為港爭光 chanel show坐小松菜奈後面 真係無邊幾個香港人做到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞