【圖】其實serco喺香港係咪無對手?

582 回覆
1385 Like 284 Dislike
左邊似吸毒
送青山精神院啦傻仔
一打唔駛解決哂
係咪已經冇人記得全盛時期既morgan

heidi 先係世一港女
點解一個講女嘅po
上面都可以嘈交
係咪要講咸野先冇交嗌
佢排牙有d哨
Carson wong?
想知203個人係盲定點?
師兄你貼張認為可以做serco對手既上黎

然後擂台見
根本入唔到serco既鋪到做
carson wong 依家果個一開始睇都好靚
我冇follow開serco store唔想評論人地咩價位咩衫款
但麻煩有follow既大家,至少唔好做到咁倒米先
已經佢大學個陣拍拖 講緊係2015年
社運幾時開始?訓醒未?
望落單純無害容易控制 可以滿足自己既廢鳩大男人心態
貴係事實 但請 @woodylaulau 影product相應該都唔平
宣傳上做得太多 成本自然高左
講真 洗乜做咁多 有serco個人仲唔like咩
都唔係嘅 sxxyxx個啲咪好一般
不過影OOTD唔出樣 叫「工作室女孩」
你咪覺得冇嘢睇囉
一肥啲肉就「節」出黎 邊個想睇
同埋可能根本冇size啱
好在都叫做有得退嘅 不過又係硬食購物金
即係焗住一定要喺佢度買翻其他嘢 冇得退現錢
不過好似大部份IG shop直情冇得退換
打個和啦
嘉盈都正過佢啦

聽佢啲中同講27-28歲
唔怪之得最近少左做model 女神都開始老
其實唔少女仔係參照siuyin呢種又矮又有少少肉嘅身型嚟買,又靚又瘦嗰啲model係用嚟吸引人視線,但工作室嗰啲真係有參考價值。試過siuyin放假無出現喺ootd,即刻有幾個人問siuyin去咗邊,上面班男人唔好當啲女人傻,真係見serco著得靚就盲跟先得架
就係樓上話靚女着乜都好睇
淨係請靚女 所以先同佢講唔係咁
但班男人又未錯晒嘅
的確model著得靚都會增加購物意欲
品牌用個啲model都都好少用素人
我覺得一半一半囉 兩樣都要有
我都同意你講嘅有參考價值
打多左個都字
如果剩係用平凡素人,一定無乜人睇同買。serco先用自己同靚model省靚個招牌,但只用呢招生意唔會長久,啲人會變咗剩係睇女,所以佢醒目出動staff嘅ootd,網頁又有唔同staff對每件衫上身嘅感受,有啲裙siuyin會好坦白咁講著唔落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞