植眼睫毛討論

35 回覆
1 Like 1 Dislike
用開mb newyork.
我唔介意 但會唔會畀人話賣廣告
我自己去開嗰間係一人店,只得逐次收費,我自己鍾意自然所以就係做日式單根,佢會睇你嘅眼型去建議,每次都要做起碼個半鐘,因為佢話我啲睫毛好密,而佢真係逐條黐,我都試過起碼10間八間,佢唔係最平但係keep得耐唔會甩到一忽忽,最大優點就係逐次收費唔使驚俾人sell plan.
整開單根$380任植
本身密同長 試過啲手勢唔好成日幾條痴埋一齊
得呢間先會條條分明 又輕又keep到成個月
做過三間KP最好 我覺得佢用料好過其他幾間 而且整出嚟效果自然好多 單根佢真係一條還一條 唔會痴左2條真毛

我本身睫毛係比較少 試左佢個開花款 貴D但係值 整完眼皮都唔覺好重
聽落好似好吸引咁想問下絲打你有冇搵開邊個睫毛師做
又冇喎 其實KP啲技師水準都幾平均 我做左6,7次左右 我多數去銅鑼灣分店近返工 每次效果都ok又舒服
請問介唔介意開名?🙈
你仲有無去
我反而整開角蛋白,整完之後真係方便好多同隻眼精神左,我上次整個間ig叫mspig.eyelash,手勢幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞