植眼睫毛討論

35 回覆
1 Like 1 Dislike
我一直都做開single 但開始滿足唔到我
最近2次試hybrid (Y毛) 同 barbie (single + 唔係開花嘅多根)

但呢2次都係有出現一束痴到2條真毛嘅情況
Hi到少少都扯到我的真眼睫毛勁痛😭
其實係咪除咗single 多根嘅植法一定會出現呢個情況
定純粹技師手法唔好?
成$700次barbie 好L貴😭

有冇好嘅lash salon推介😭😭😭😭
700 植一次好肉痛喎
反而我植開單根120 條買package 400一次
利申:我prefer 自然啲
我單眼皮 啲眼睫毛又dup
植單根無野睇🥲
不過誇張款嘅開花 我都唔好
單眼皮會唔會角蛋白好啲呀
因為角蛋白可以幫你dup 嘅眼睫毛整翹
又冇咁貴
外國而家興植鼻毛wo,舊有嘅審美觀已經唔適合,快D跟上潮流啦絲打
本身又短又少
我驚整完冇效果☺️
可能遲啲連9毛都有得植 到時你都票試吓喔😉
票試吓喔
唔洗驚 係一定冇
利申 有幫人整睫毛
有無介紹 整開700$ 一次連下眼睫毛 整完又唔靚
整得好既唔會好多痴到兩條毛(間唔中一兩條就梗有既可接受)
我整開mega volume所以要700-800
不過整睫毛真係一分錢一分貨 唔好貪平貪快
700$一次都收幾貴下
宜家好多都係4-500$
我試過1束假毛 痴到4條真毛 嬲撚到爆炸
我人生第一次整眼睫毛果間手勢最好
佢會睇埋你真毛嘅情況話比你聽 最粗最長可以做幾多
唔會9整
同埋佢係我整過5間入面 唯一一間 啲膠水唔拿眼的

但佢做日式單根自然款多 滿足唔到單眼皮嘅我🤣
咁係佢手勢唔好
如果做volume可以兩個鐘內整晒一定痴到痴線

單眼皮其實整濃啲先有嘢睇同撐起眼皮
不過要接受到越整越誇張同埋無植就無咗隻眼
有冇絲打係kesalan patharan植過眼睫毛?
我都係單眼皮
角蛋白真係無咩效果架
唔想太誇張但真係得開花先可以令到我對眼精神啲
有無名~
疫情前起kp做開

貴但好輕身同埋唔係好膠(唔識點講,即係條毛唔會好令身咁),手勢就有d參齊。
唔該哂 如果手勢有參差咁係咪冇得簡指定睫毛師做?
我無試過揀呀因爲我都係就時間多。我印象中佢地都無專登講自己叫咩名咁,但你可以問下既。

但你留意番佢基本係無tune眼型服務,你要既話要再加錢,就仲貴
以前我都喺kp 做但好貴
跟開一個幫我整嘅佢依家冇做kp
繼續幫襯佢
好啊我再睇下 唔該絲打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞