你問我答 全民造星4 Ada 仔(姜濤中學暗戀過嘅女仔)爆料區

489 回覆
1084 Like 44 Dislike
條女講完啦
扮嘢扮純情扮無辜臭西格仲有仔呀嘛
但問親姜濤就係:中同都知咩事 你自己想像啦 總之唔係而家咁樣 講完等如無講
你係咁追住姜濤黎屌做乜姐?
姜濤當年比人踢走果陣都未夠中三 之後去左讀青年學院洗底 雖然都冇咩好洗架喇 當年條友上緊黃X香堂 一個教中文同中史既老師 跟住條友上上下堂唔知做乜撚野衝出去玩電掣熄鳩曬d燈
希望條女唔好搞姜濤
仲有條女唔好借姜上位
挽你老母
最記得就係佢同鍾x富打交
姜濤樓上咁多人爆料
但之前都唔覺郁得到

依家仲要周街都見到個柒頭既廣告
段片佢自己都有post
推 LM食花生
今晚電視睇個樣唔掂喎~姜濤d品味感差既
個post係講Ada仔,點解要覆有關姜濤嘅事
佢無fol佢個fd咩
unfol中同有咩咁出奇
我成個ig除左好朋友之外基本唔留中同
無興趣知佢地近況
More
因為啲痴線fans會逐個stalk啲女

IG講咩都覺得啲女借姜濤上位又會騷擾同鬧人地
所以姜濤公開講過唔會再亂follow人,費事一follow就引人注意,仲整頓過自己個follow list

你睇調教都知個班私追幾撚癲
Unfol咪unfol
係咪要同你交代
姜濤唔係hehe咩
唔好咁多餘啦
佢參賽前unfol你咪又話佢有機心
反下佢唱歌難聽咪算
太無理取鬧搞到路人仲同情佢多d
淨睇電視比佢呃撚左 正臭閪
姜濤啲taste有冇再差啲咁假咁樣衰嘅女都鍾意
重點係收兵同臭格
花姐有講呢個除左比賽重係真人show
要畀人睇到真性情
如果佢咁撚閪點解唔講得?
唔洗爆料都知呢個人扮野啦

淨係day1造星已經唔知點解佢會係乖仔形象 明明就成日遲到遊魂

日日都話自己謙虛 講話自己電話wallpaper都寫住要保持謙卑真心好cringe 真係努力謙虛係唔洗日日提架 咁謙虛但又中意口出狂言話要香港重返亞洲第一

又成日鍾意搞埋啲小動作營造自己個孤獨王子形象
最巴閉就係消費個死鬼老友 宣傳佢老豆個病同埋跣鳩尸兄一鑊

真係要小心啲支那西
無論係大學既nds定係前排個女保安都係咁陰濕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞