你問我答 全民造星4 Ada 仔(姜濤中學暗戀過嘅女仔)爆料區

489 回覆
1084 Like 44 Dislike
我地討論返ada啦 主要想講佢
就算撇開其他嘢唔講 Ada仔本身係支那人
呢樣野已經唔討好
睇條女IG
見到姜濤follow佢
唔好中條女計
一日賤女人
一世都係賤女人
條片入面嘅白色背心男係佢朋友
而嗰陣大陸妹姜咏鑫現任係Martin
即係佢有男朋友,但仲同其他男仔勾肩搭膊
條女係學校做社長又成日參加sing con 認真參加得呢啲嘢嘅就唔會係膽細啦 條女諗住扮細膽人設 真係睇到佢啲戲都覺得尷尬明明平時係學校都唔係咁嘅人 咁多女仔 都冇乜女仔同佢玩 真係知自己事啦 仲要見到佢之前成日痴住其他女仔埋堆 懶係好熟咁 其實人哋都冇當過佢係frd有仔嗰陣仲周圍同啲男仔玩到好埋 好心佢啦 不過都預咗 如果真係正經女仔點會成日群埋班仔度 又冇女肯同佢玩 自己諗啦今次全民造星可以R到班朋友 佢開心啦
屌 平時都唔係咁 點會閃閃縮縮 驚驚青青 條女平時好正常㗎 可能仲惡過上電視係度扮晒嘢
笑死 人哋依家有個有錢仔男朋友呀嘛 點都要纏住佢
珍 佢當年sing con當正自己係大明星 不知幾好唱口 宜家
屌仲記得佢嗰條自慰片 係臭雞又唔認
屌咪就係 成日覺得以為自己唱歌好好聽 好有自信架 點會左閃右閃姐 之後班低form又當佢係神咁拜 可能因為咁覺得自己係女神
有冇片
冇啦 好耐之前你話靚女就話啫屌 睇完要洗眼
似係真 我都有聽過 屌一個mk仔一個臭雞 佢哋點會做唔出
193 保埼又閪到爆
咪一樣照捧
講還講,記得俾相
上面幾條友講埋曬啲圍內先知道嘅野,不如自己開番個班group傾啦

片又無,相又無
認真咩唔係好記得佢哋之前好似都有啲嘢?
Yoyo好似同姜xx上過朱展屋企搞嘢 懷疑3p過
諗返上年造星3又係想捧Timo
但網民唔buy連登狙擊
仲起埋中學啲黑歷史
比賽完呢家連影都無埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞