[LOL] 英雄聯盟S12 比賽討論區 (887)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
唔係confirm咗
只係比較可信嘅rumors
我整多條list先
kt唔係傳aria咩 不過唔係幾睇好佢
定係又翻兜ucal
依家mid好似仲有ucal aria gori karis
fly準備退役都得
dk bot duo信唔信得過架?
牙dead>Ellim
登完報一個禮拜
留唔到chovy就hea
話曬常規賽都有10個MVP
不過季後賽隊友太廢 打得唔差都係要比人3:0 係冇果種1carry4既能力
反而fofo可以靠自己carry兩場打到2:3輸 所以大部分人都係覺得fofo > zeka
不過zeka夠後生
紅字未firm

DK Theshy/Nuguri Canyon ShowMaker Deokdam Kellin
GEN Doran Peanut Chovy Ruler Lehends
T1 Zeus Oner Faker Gumayusi Keria
NS Canna Dread Bdd (Ghost/Prince?) Effort
AF Kiin Ellim FATE Teddy Hoit
DRX Kingen Pyosik Zeka Deft Beryl
kt Rascal Cuzz (Gori/Fly?) Aiming Life
Multiple sources咁囉
無錢簽呀
網吧仔+teddy都食左9成預算啦
所要咪要搭下ellim hoit呢d身價低既
好似之前H-dragon 咪話Fly does not have a team
Ucal 又愛回家就好笑
Fate應該都唔平
zeka條路都幾好
17歲就有lpl隊簽黎打正選
磨練左2年 依家先19歲 有機會返lck證明自己
望佢唔好似ucal咁被人打傻左就ok
個季只係證明ellim唔係carry keria係carry clozer廢同埋十人輪換係on9
夏季ellim都冇得上
cuzz rank1既時候係勁過佢既
不過講到佢好廢就唔係囉
我指實力信唔信得過
冇咗原神呢個指揮我驚蛋黃下年收皮
可以稔下ns cild?
咁ns都好多錢下
連rumor都無 機會好低下
咁只要真係簽得返 上中野
dk廢極都係title contender黎既
出到worlds就難講d

我覺得係downgrade,不過可以觀望吓
但點都好,DK整體實力都有頭三啦,假設最後係Theshy Nuguri
DK GEN T1 實力好接近
第四就大混戰啦
有邊個係浸完LPL返LCK之後表現好好
我淨係諗到Clid
牙khan

新一代lck本土既 上到位都寥寥可數
前幾年仲有堆活化石霸住d位
係呢幾年先退得8899
真心希望zeka會返黎+發揮到
另一個就係aria
Faker 個名已經係一大筆錢黎
我以為AF會買Aria
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞