[LOL] 英雄聯盟S12 比賽討論區 (887)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
不過其實當DK決定咗AD要用deokdam嘅時候

Beryl點都會走
先唔講deokdam好有可能想繼續配kellin
兩者風格實在太過唔搭
係之前一直都有follow,定arm arm follow ga
12點後既事
following 17>18
柯南上身
不過都係好似上邊嗰位咁講
佢follow嘅人都係走咗嘅人
依家可能真係 dk/t1 the shit
所以係canna聯絡其他隊但係人地唔要佢 再覺得唔開心 覺得自己嘅努力白費 所以post ig?
如果真係dk theshy
咁就好 有kkoma壓制佢
係t1諗住簽nuguri
將canna賣比ns先令佢灰機
其實我覺得TS而家嘅實力係一個謎

佢春季賽嘅時候其實都仲幾Carry 如果冇佢 IG連季後賽都冇得打

但到咗夏季賽嘅時候好明顯都冇心打 淨係嚟呃人工 做rookie陪玩

不過應該至少係勁過Rich Morgan嘅
而家比Nuguri咁樣玩 應該都冇乜選擇
希望theshy唔好玩兄弟LOL啦
聽講rookie叫佢唔好再諗住兄弟LoL 諗咗自己先
Nest睇到

IG其他非韓國隊員嘅表現
TS有機會嘅話 真係應該快啲走佬

宜家就係走佬嘅大好機會
唔好諗唔開繼續留喺IG
kkoma 控制到啲選手變佢嘅形狀
Nuguri係咪喺FPX打到心態爆炸
但就勁多隊聯絡佢
諗諗吓都係決定唔打住
撚到DK T1 一棟都冇
笑死

個人又幾期待DK Theshy
記得佢去到後期場場玩埋啲咩quinn lucian
好似無心打咁
Canna del po
渣ga
都係走㗎啦
可能牙蛆用好多sleepless nights 挽回Canna
路人王DOPA:今年打不上#1是因Chovy+ShowMaker

很多人在關注DOPA S3~S10 都能爬到#1
今年是第一次失敗,沒上過

他有大概分享一下心得

主要看點大概是
S9以前他有自信他一定能贏線
只要持續打 他就能上#1

S9開始就變了 雖然他還是打上#1
他對上CHOVY跟SMK 大概就是55開
外加一些OTP高端也大概55

S10開始 就不是55開了
打CHOVY大概1:99開 SMK大概4:96
我在線上就被打成狗 (DOPA一直都把CHOVY捧成神,>SMK)

以前大家說他打上#1是因為職業選手都在團練是錯的
因為DOPA知道他就是比他們還強

但時代變了,新人真的比他還猛
他進遊戲的時候看到他們,心態已經先輸了

所以他也看淡了,他知道就算打上#1
CHOVY跟SMK也還是比他強
這#1意義已經不大

https://www.league-funny.com/lol/article-205304?fbclid=IwAR3K0X8SDZz-dbbgdQzJ98Ec9nHJ44AgDnqOiF6CS7PccR3vRKSB4tx_d5M
對teddy好似幾好, 冇理由閪鳩canna掛 唔講心都講下個brand
又uzi
我已經分唔到大陸人放呢d消息出黎係玩膠定真心
咁死啦
Faker認證canna會走咁款喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞