寵物小精靈Pokemon正版玩具討論區 #7

1001 回覆
15 Like 6 Dislike
之前上網訂咗瑪俐figma
唔記得咗邊間訂
Email又揾唔到
第一幅個wallpaper完美做咗背景
好正 好詳細
見到烈空座可以扣實舊雲
同埋蓋歐卡我嗰隻個座連接位好鬆 唔知你地都係咪咁
今日出去睇 三神獸啱啱出都全部貴曬
烈空座貴成兩舊 想買都冇心機
循例啦, 都要講句
抵撚死, 做乜唔訂
有心要, 唔會係咁
等再版, 有既話
成日串人做乜唔訂, 真係精神病毒撚咩
係你真幾愛(著緊)嗰件事
喺呢個資訊咁發達既年代, 除非弱智, 唔係你真心想要既野, 冇可能搵唔到
咁就唔好黎呻, 哎哋....點點點
只會俾人串鳩, 唔好怨, 更加唔好忘圖得到安慰 踩多兩錢重
隻蓋歐卡咁擺架?
我無睇說明書
頭向下尾向上擺
好似有霸氣d
調轉擺 對手可以卡返岩位
去返舊登玩具Post考古,開心大發現:
https://forumd.hkgolden.com/view.aspx?type=TO&message=6359862&page=17

原來唔止係葉問上身一個打十個,仲係打倒埋5年半前嘅自己添
唔知而家係邊條撚樣趕邊批客呢?

其實你地玩緊啲乜
記得

好有 feel
調轉岩位咩
出緊噴水啫 冇事嘅
我都曾經揾依個姐姐訂過嘢
每次整新玩具入櫃都係辛苦既事
預想既空間同實際環境往往有出入
今次直頭砍掉重練
不過見到成果係值得

蓋歐尾上頭下係有feel啲
同埋美麗龍同烈空座差唔多長度 但美麗龍仲要粗身啲
訂過佢幾好人
呢條片睇落佢好似肥左
我本身唔重視版權 都好想用返寵物小精靈個名
但眼見你呢位大佬帶頭要大家正視版權
咁我唯有跟返官方叫 寶可夢 同 皮卡丘 啦
有部份係正版
唔知貼唔貼得
其實我初初都冇為意到底尾上頭下定頭上尾下先啱,覺得頭上擺都算穩陣就直接咁擺同影了。不過啱啱試咗改番尾上擺落櫃發覺會被前面d pm同人遮住咗搞到個樣睇唔到,所以最尾都係改番頭上算,當係好似官圖咁係海入面衝出黎都幾型
有冇巴打上過Pokemon us 買野
見佢就出新野知唔知佢地幾點更新個網
係咪好難搶
因為唔岩位 隻野唔輕 擺得耐 個架尖可能令對翼有凹痕
你要避開人寵遮住既問題 你可以好似我咁

用膠板墊高佢 再用土人啲架打斜long住 其實穩
同埋係懸空 翼/尾冇掂住任何野借力 唔怕凹痕唔怕色移
正面望隻蓋歐 基本睇到全貌無遮擋
你張官圖都係跳到烈空既lv 就算擺上天空飛都唔會俾人笑佢識飛咁
依隻噴火龍好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞