寵物小精靈Pokemon正版玩具討論區 #7

1001 回覆
15 Like 6 Dislike
唔該巴打
之前純粹門口行過都見兩三間有見到最多係金剛猩

下次入多幾間認真搵下
原來土台龜已經出左貨?
我仲未除到孤仔既通知
唔記得訂,可以係邊度買到?
我之前會喺出左貨後去現時點買, or上 Caruosell 睇下
最後邊度搵到?

好正
如果樓主都忍夠條過街老鼠嘅話,懇請樓主幫手Pin我下一個回應
同埋將下一個Post嘅頭Post紅字部份改為嗰個回應,或者另外Post #2再Pin (直至有其他更值得Pin嘅內容為止)
以幫助咁耐以嚟負皮 and / or block 條過街老鼠嘅巴打一臂之力,提醒其他巴打遠離條過街老鼠
麻煩晒

⚠️警告⚠️

過街老鼠 Gameboy仔 (#16181) 有大量於此Post以及其他寵物小精靈相關Post瘋狂洗版、蓄意引起罵戰以及破壞正常討論之記錄
⛔️請大家遠離⛔️
切勿引用/回覆
其任何回應

請於此Post使用香港本土譯名

如有疑問請參考以下連結:
http://n1.hkgpkm.pw/ / http://n2.hkgpkm.pw/

今日又洗錢
樓上條白卡佬又黎料
我唔會回覆佢任何說話
要洗板就繼續
抽中耿鬼未好
如果單買耿鬼貴好多
嗱,公平啲
一人一票決定我去留
如果我呢個留言正評多過負評
咁我就以後唔再post無版權既商品

如果呢個post負評多過正評
咁我就繼續所有pokemon既野都post

新手入坑砌plamo
磨夾口仲耐過上色
啲色油得好smooth
師兄有玩開模型?
上面條過街老鼠咁多人評分做咩?
正負皮都冇話條過街老鼠會躝開永遠唔再上呢個Post

:過街老鼠 Gameboy仔 (#16181)永遠離開寵物小精靈玩具Post以及其他寵物小精靈相關Post,否則條過街老鼠地全家生cancer中武肺入醫院畀車撞爆炸就地火化
:由得條過街老鼠繼續喺啲Post度發癲啦
上面#389條過街老鼠咁多人評分做咩?
正負皮都冇話條過街老鼠會躝開永遠唔再上呢個Post

:過街老鼠 Gameboy仔 (#16181)永遠離開寵物小精靈玩具Post以及其他寵物小精靈相關Post,否則條過街老鼠地全家生cancer中武肺入醫院畀車撞爆炸就地火化
:由得條過街老鼠繼續喺啲Post度發癲啦
樓上又洗版 真係好破壞討論
我有言論自最多只會按大家同意嘅框架討論

如果你想我走其實都幾難
不如你繼續去站務台推到我俾人bam啦
咁小事成日上黎呢度發癲啦
係咪想搞死呢個post先安樂?
希望各位巴打唔好亂㩒正負評
如果你詛咒人 點都會有啲後果要還
所以俾個機會大家呈清返
廢事大家錯手將呢啲冤孽纏身

正評:無詛咒之意
負評:我係要咒到你死全家為止
唔呈清嘅話亦等於默認負評
你都已經搞死左個post
佢唔走黎發癲其實相安無事
係佢要將一樣野重覆貼一百次
洗完再洗再洗
有咩好講?

正負評果啲我唔介意
但洗版+紅字真係好大幅 我阻止唔到
我覺得用正名買正版無問題呀
我都好支持添
而加個波係私怨到
佢帶風向要人一定要令我唔可以出現
我唔屈服佢就用盡千萬方法
包括係呢邊瘋狂洗版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞