蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 第二預告集中討論

1001 回覆
20 Like 29 Dislike
Aqua man also
Superman 都有
今次仲唔用啲氡氣整死Iron man
仲有多啦A夢
同埋連omni man 都有
聽講會同超人挑機
好似會有Chris Pratt 做嘅Mario
最後如果有tobey但無andrew大家收唔收貨
andrew好堅定咁否認咗好多次,個個當佢北韓咁
缺一不可
隔得太耐無大片睇
個個都好飢渴
發下夢啦
endgame係marvel暫時唯一一套要提早排隊搶飛
三代同堂 缺一不可
一係就兩個都唔出
出tobey又唔出andrew好似好奇怪
應該真係出三代
不過都係 tom holland
confirm 同一個style嘅spiderman villain只有doc oct同green goblin
electro係黃色,rumors嘅lizzard又有啲唔同,淨係搵同一個人cast都唔出奇,又唔係未試過(boner)
預告個預告嘅預告
越嚟越擔心係咁

聽講仲有阿諾做嘅terminator
放心依套一定要搶飛 仲要係聖誕期間上

Marvel大作《蜘蛛俠:不戰無歸》(Spider-Man:No Way Home)日前釋出首條預告片,蜘蛛俠師傅鐵甲奇俠於《復仇者聯盟:終局之戰》(Avengers:Endgame)戰死,今集《蜘蛛俠》由男星班尼迪甘巴治(Benedict Cumberbatch)飾演的奇異博士加入戰團,預告片公開24小時獲3.5億點擊,打破2018年《終局之戰》首條預告於24小時內的2.89億點擊紀錄。另外,網民在預告中看見奸角「八爪魚博士」回歸,引來極大迴響,表示非常期待蜘蛛俠大戰八爪魚博士的重頭戲。
聽聞悠二都有份
呢套我仲期待過endgame
Tobey d 髮線同之前流出果張相 match 喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞