蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 第二預告集中討論

1001 回覆
20 Like 29 Dislike
睇左d劇透 屌你tom版本spiderman 又做on9仔
三集都係on9仔 mcu真係侮辱左spiderman 呢個名
咁蜘蛛俠原作個type都唔係智慧型,成日on99信錯人搞到自己奶嘢,之前被Otto附身創咗間大公司,無幾
耐就被佢敗撚晒
但同andrew tobey比較真係完全被比下去
好地地一個spiderman 點解要寫到佢咁on9
Ps4果個spiderman 都寫得好睇過佢好多
ps4果個被黑貓撚到飛起,仲要扑嘢唔戴套
邊到有劇透睇
Reddit
香港時間2021年11月16日朝早9點有第二段spiderman: no way home trailer?
25 dick
睇marvel 咁唔生性
你地提個d spiderman都唔同age range
漫畫初登場係15歲,你想15想靚仔有幾成熟?
其實Tom最近漫畫設定

重磅消息|陶比麥奎爾昨晚證實與贊達亞、湯姆霍蘭德同現身於洛杉磯私人聚會!!安德魯加菲爾德則公開與「奇異博士」班奈狄克康柏拜區相見歡!
好了啦各位,如圖所示,縱使本粉專無法為《蜘蛛人:無家日》本身證實任何「三代同堂」的真偽性,但這場聚會的捕捉應該是迄今為止最大的「三代同堂」相關證據,相信無需再多做太多解讀及猜測,粉絲接下來需要的,就是等待。
回歸正題,昨晚由小眾演員”Estefi Merelles” 於個人IG所發的限時動態中,已經證實陶比麥奎爾目前確實現身於洛杉磯 (LA) 的一場大型聚會中,更加勁爆的部分是,同一時間、同一場合,我們更可以看到在另一則發佈的動態中,身穿白色套裝的贊達亞被捕獲一同現身於該餐會中,甚至於另一則的動態,還可見到維持低調的湯姆霍蘭德與贊達亞同於角落共桌。
至於以下這張安德魯加菲爾德與「奇異博士」班奈狄克康柏拜區昨日於Deadline’s The Contenders 的 ”相見歡” 超高清合照,則更無可反駁了。總而言之,前日索尼影業與漫威影業共同官宣的預告首播會,確定將於本週三早上九點開始,至今幾位「傳聞演員」都確實被捕捉於洛杉磯的同聚會場後,同城市、同餐廳、同時間,對粉絲而言,能不相信週三預告首播會的「驚喜」極可能與三位演員有關嗎?不然陶比、安德魯、湯姆等人又同時出現於洛杉磯相聚幹嘛呢?
Via Estefi Merelles , Deadline’s The Contenders
Sony Pictures|(#roger)
唔係好耐啦咩?
9唔撚搭8 要po幾多次
估唔到Aunt May死撚咗

早前疑似流出三代蜘蛛俠在戲中的服裝。(Spider-Man News Twitter 圖片)

「三堂蜘蛛俠」認真同框?(《The John Campea Shuw》Twitter圖片)

「夜魔俠」繼續由劇中同一人物Charlie Cox飾演。(Twitter圖片)

比人講兩講就送ironman副眼鏡比人
個劇透係真既話 今集仲離譜
唔知Tony有無留低d咩俾WarMachine,話曬Best Friend
next time,baby
香港係23號?
有冇spoiler link share? 上reddit 睇搵唔到
之前次次都香港最先上,做乜今次咁遲
有哥斯拉添
屋企人都見埋啦wor
台灣17號上,差不多早一星期
到時唔好睇台灣網一星期
係咪想搶matrix 4 &聖誕票房
講到尾個source 咪又係IMDB 個到嚟
香港又仲未有官方公布日期
都唔知個source堅定流, 遲主流國家成個禮拜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞