Bitcoin / Crypto 集中討論區 (394) 今日九星連珠 升期一

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
以為靜係得我係咁
開比香港人輸
幣圈無站企穩 從來講玩合約都係睇跌唔係睇升
合約戒左佢啦
唔會咁快完掛,上星期掂左一下就跌,咁快派貨
你買咩啊
本多忠勝
最後賣到冇曬現貨
點樣唔同法
我66K掟哂啲貨,64K再入返,依家都覺得唔多爽

仲有啲ETH,明明3K5開玩,之前見ATH 4.7K放哂,計過數手上啲貨4550入返,依家應該無蝕過仲有突,但心情就係差放埋口但又唔見咗呢下唔爽。
我琴日個數同今日爭勁遠
$1800入eth 3萬幾入btc嘅唔係賺緊?
我呢個價都入過
9月掉曬
大哥想見5
正式進入3年熊市
The price of Ethereum will almost double to US$8,000 by the end of the year, according to Goldman Sachs (NYSE:GS).

“The market has started to press against the all-time high with a narrowing wedge: either a sign of exhaustion and peaking or a starting point of an accelerating rally upon a break higher,” the investment banking giant said in a note.

The price of ETH on 2 November was US$4460 with a market cap of US$528bn, according to coinmarketcap.com.

又係高盛玩野
合約從來都係降風險降成本既工具
唔撚係比你all in倍大十倍百倍賺盡賭大細
見到咁多人爆倉真係幾慘 同時都幾心涼
希望大家有得著 識得點用合約
上個禮拜講左 你係大戶見到50-56k咁多人Long
你會唔會拉上?
所以玩現貨撚根本唔駛煩 坐穩就得不過有幾多人真係做到個陣$15入好多axs $80放曬以為自己好醒依家百幾

就快跌足24個鐘
屌你老SAND
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞