TRUMP侵百倍股HKTV討論區(61)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
輕鬆轉燈
= =?
重點唔係轉燈
重點係輕鬆
重點係輕鬆轉紅燈
日日舒日日手撕
無啦啦有個牙叔係喺我後面昅9住晒
好能不安╭(°A°`)╮
你已經敗露咗
又ifc 又手撕狼又影晒你張枱
係人都g 你係邊
可能個牙叔係呢個post 是但一位ching
基sir 黎

終於用到
唔係掛,條友又矮頭毛又疏咩住個毒能背狼
基蛇用小米背囊
HK TECH VENTURE Co-developed Online Shopping Platform EESE To Come into Service in Dec

EESE, an online shopping platform run by I.T, and co-supported by Shoalter and HK TECH VENTURE (01137.HK)'s HKTVmall, will come into service from 1 December with 1,000 merchants joining the ally and 100,000 kinds of goods on shelve. .
IP都唔洗Check
To the mon
大戶睇清WIKI啦,
1000 商戶
算係咁
50%沽空率
香港科技探索(1137)旗下網購平台HKTVmall及專注發展技術方案業務的Shoalter,聯手支持由 I.T營運的全新網上購物平台EESE,EESE將於12月1日正式開業,將有1,000個商戶加盟,10萬款貨品陸續上架。

EESE除有售旗下I.T品牌外,亦會吸納及搜羅多個國際知名品牌及產品,涵蓋時尚服飾、美妝造型、鐘錶首飾、運動裝備、文化休閒、糧食雜貨、保健護理、電子電器、生活娛樂、品味家居、母嬰育兒及Bazaar等12大產品類別。

其實ok,幾吸引
之前講撚到delay咁耐係因為IT想有獨有function 放係eese
究竟係乜function咁大枝野
鑽石vip
星期二特價日
希望hktv/ eese既mon post狗可以回應下,多謝
是但啦
我幫襯wiki mall都唔幫襯It9啦
有講過?
Wiki口講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞