【I/A】薑餅人王國 (46) - 日配真係好好聽

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我以為會繼續出
好想要配料碎
Same 但應該隔一排先會再有
如果連續兩個月都碎片地標,滾雪球落去月卡玩家會太著數
我覺得應該喺平時通關同熱氣球俾返多啲,有咩理由十個鐘先得20個碎
啱啱先認真搞研究 一攞攞我兩隻地精點搞得落去
全部糖屋搞掂晒? 我當咁玩 升城堆建築先 冇乜極光就去研究嗰到塞d地精入去玩幾日順便儲返d極光料
城堡12 糖屋搞掂晒 好想升城堡 但係又覺得搞啲建造加速好啲 棉花糖完全唔夠用唔知點部署 升城要好多錢 但係無咩貨可以交 懷疑條產線出出地事
城唔好停啦 而家卡城冇意思 大貿易好蝕
15城咗本身冇再搞產線 但係發現個倉唔再搞產線會塞死 開始慢慢升爆晒佢
地平餅王國招2人,一齊㩒餅一齊砌隊

公會龍前500;大亂鬥前200

公會等級: 50
戰力要求: 高階龍一刀300萬以上傷害

其他要求:
1)要入telegram group
2)唔排刀,盡量分刀
3)公會地標非必需
4)公會龍傷害高/有打大亂鬥優先

唔識打龍、唔識打大亂鬥唔緊要,入黎一齊討論下,有興趣請聯絡:

https://t.me/cookiemoulder

(請提供打龍傷害圖/大亂鬥排名圖)
我到而家個麵包坊都長期缺貨
每一樣嘢都要用嚟生產其他嘢
火車仲要經常問我拎

其他嘢勁多貨,但麵包坊就缺到乜咁
好沮喪
我因為成日無甜甜圈儲撚咗200個拿鐵,拿鐵條線長期唔生產嘢(已經有160個珍奶)

想知有咩嘢唔洗開到最高階
我升緊14城
你唔升落去 到時就會其他嘢塞 你可以睇定下一個產物要用乜整 如果你已經儲到一大堆咪姐係可以升下一階 最緊要升嗰陣唔缺低等產物 升完又可以即刻狂整
我都係12lv城 唔知升唔升13好
我覺得過咗12無咩問題
我其他生產線都好正常,除咗麵包坊

最煩係升糖屋貴到hihi
極光料每樣都有600左右,全部都係火車換返嚟,用極都仲有好多剩咁
升嘅同時你可以有一大段時間儲定d嘢 最好緊係可以non stop沖上15 因為升城真係好耐 城同糖又掛鈎 卡城好處已經冇乜
其實得8-12呢段卡下都ok, 升研究所升糖屋會唔夠錢唔夠資源
但一過咗12就真係可以直上
1-8直情要狗衝上
可能我早玩 嗰陣仲係講緊要卡城 之後改過生產線 直升城已經冇試過缺錢
升埋13先啦,可以起多間綿花廠,整綿花快成倍
半休閒公會招1人
CookieHome
公會等級:50 , 排名(1%)
要求:
40級龍1刀有350萬以上傷害
不用排刀跑數只要求每天簽到打齊3次龍

歡迎各位有心長玩,認真討伐龍的朋友,
tg聯絡 https://t.me/ilovebangbang
想問爬塔送果隻紅色碎片,邊度可以用?
有地標可以買同升 好似叫蛋糕塔
升滿左地標之後,可以買埋啲裝飾,拎多300鑽

買埋之後就唔知有咩用
今期嘅蛋糕塔多咗南瓜同棉花加持
易打咗勁多
加加埋埋抽咗成三十萬都4星唔到隻棉花
好想刷幾粒傷抗高嘅配料呀
下下都出增益效果真係喊三聲

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞