【I/A】薑餅人王國 (46) - 日配真係好好聽

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
真 難得儲到五抽 一個超稀服裝都無
一睇到交貨就屌佢老味臭閪垃圾game
7粒 而家有?

終於換到大媽餅有冇人可以教而家我有嘅餅可以組啲咩隊定係等埋阿叔先 同埋大媽用咩配料 我見啲人話用傷害抵抗但係咁樣會唔會唔夠血或者出技太慢
千萬個麻煩晒
而家公會龍1 round得80-100萬傷
蛋糕塔卡關97
世界冒險11-27
阿叔係邊位
純香草
餅餅係一款真正嘅農場驚
農唔緊要 交貨都唔緊要 公會交貨仲得5000石就屌佢老味
之前無咩人理農場 係有大貿易同研究所啲人先著重返農場方面
好彩不嬲有囤開貨
pvp黎講 大媽 海妖 南瓜 棉花 帕菲 依個新既pvp 主流陣 谷傷抗都上到位唔洗用上古補
至於蛋糕塔就唔好強求 對深度好重要
墨魚打龍請參加蹦蹦林 不過打龍四寶 吸血鬼 甘草 菇 同黑朱古力一定要有
真,至少都10000石啦,錢又少,彩方仲要五抽都唔夠
服裝系統由頭到尾都勁當人水魚
服裝有恩緣先最仆街
係啊 不過就算係有課開嘅好似都無咩點抽服裝 太唔值
咪撚再出公會活動 以前all in組打龍隊入靚公會 依家大亂鬥又公會 交貨又公會 1 2 3%公會都好難收新仔玩
我感受到你嘅怒氣
官方discord啲人都鬧緊個event
最top果堆真係好癲
玩咗一個月 覺得公會打龍 同大亂鬥對新手好唔友善
同我一齊玩嘅fd都半棄了
我係抽到新角色先有動力繼續
問題係得5000石
其實成個game無咩嘢對新手公平

勁人只會愈來愈拋離,活動補償都多勁多獎勵
其實係 以前打龍單一指標就整隊打龍隊順手推圖攞公會資源
大亂鬥真係玩幾個月都齊唔到三隊見得下人
新手入聖莓課個幾百做個中產 好過課幾百仲要係純香草做地底泥
上面位巴打聖莓服個遊戲體驗應該好過一班係純香草浮沉嘅人
其實好多驚都係咁 玩公主連結上pvp 3v3都係要個幾月先農到個account上去
薑餅人前期想養肥你一隻心愛嘅餅餅都唔得
依家入坑仲少咁幾個地標 抽到靚餅仲要放係度發臭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞