拾陸比玖16:9 新series fining dinner and Louise(6)

596 回覆
59 Like 10 Dislike

alma + hanna 點頂啊
聽日有新片喎 出嚟推下po先
想問除咗連登仲有無其他討論區/群組
利申剛入坑 睇咗夜行同大麻 好撚正
樓上pin 左 tg gp?
你可以去pin 嗰個Tg group嘅,得閑咪上嚟推下post囉
7咗thx
Thx~
hi will
mon po 未 @willallwailam @randomwill
G持Aaron 睇IT狗
壹年後,致觀眾 - 16:9 Time Capsule 2020
Views
1 Jan

https://m.youtube.com/watch?v=YtNNJW86rs0

睇後感:

- cast同畫面構圖花心思;但劇本收音同後制(冇字幕)系垃圾級
- 香港從來唔缺entertainer / artist / cast(電視台選秀節目生成一大lot);香港一直缺script writer / director / producer

btw, 「時間囊」系一個泛用 + 可以拍得好有趣既主題

【拖延】遲到,應和誰交代?|金剛crew|豪|腎|發|Creamy
4.5K
Views
19 Oct

https://m.youtube.com/watch?v=UpkkFYUO3eA
​#我要一生只想和你上字幕tee
btw, 因為呢個post搵入泥

2022 一人一個 此女只應天上有
https://lih.kg/bgpOqwV
#46 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

呢個po 嘅樓主
好似錯point喎
- 首先呢個係訪問片 唔係劇情片 點解需要劇本?
同金剛crew比 一個劇情片 一個訪問片 冇得比
- 同意。係d電視台 電影老細一直搵埋d老屎忽拍嘢 所以試當真 拾陸比玖咪要自己拍...
推po
WILL 呷 劉冠廷 醋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞