親戚話要分錢

493 回覆
67 Like 1250 Dislike
屌7個保安
個個話係我親戚就放佢上黎?
話再見到果班人上到我屋企就入個保安數
一定一定一定要搵律師立遺囑
屋企裝cam 電話全部錄音 佢再搞搞震再恐嚇睇下邊個告邊個
如果真係日日都想嚟鳩叫
應該先叫管理處唔俾佢地上嚟
唔得就先紀錄低啲時間
最好拍埋片
有錢嘅話可以搵律師寫信叫對方停止騷擾
最後唔得,又好嚴重嘅話先禁制令
俾條撚毛佢哋 有事嗰陣唔知死撚咗去邊 一到分錢即刻蒲頭 樓主千祈唔好心軟 佢哋依家擺明想玩情緒
勒索 點都要企硬
理撚得佢地丫
呢啲親戚只會帶來麻煩
仲有就係一上黎就報狗 話佢騷擾你一家
佢地講任可野記得一定要錄低佢
洗鬼理,親戚只係一個稱呼,有事無人會幫你
Change nothing and nothing will change
你諗清楚有咩想改變先講啦,又要威又要帶頭盔,人地畀咩意見都無用啦。你最想就係無啦啦有架飛機失事撞撚死晒你班親戚,咁你就咩都唔洗做就解決晒所有問題。

但你咁大個人諗吓有大可能先啦
一毫子都唔好比

你俾咗第一次,之後就會次次嚟同你攞錢,仲會越嚟越惡凶鳩你

記住唔好驚佢仲要大返佢,你再夾硬嚟就報警
佢哋根本冇當你係親戚,當你係親戚嘅就唔會騷擾你啦
明明個家就已經散咗
樓主on9
咁仲有咩好討論
換咗個鎖佢
佢地黎一次就報一次狗話有人擅闖民居
跟住真心既去律師樓立遺囑寫明只會俾邊個
我親戚以前都係咁
一見錢一見樓就認親認戚
屌你老母咩
照顧佢個陣就影都冇埋
收皮啦
呢次撐樓主
寸D,同班阿叔講去食屎啦
唔企硬一世後悔 但你有主權咩
你個名
唔認做老母咪唔認
反正都唔係對佢好
nothing to lose

佢地鐘意上黎咪上黎
咁鳩得閒
記得換屋企鎖
其實佢都係本住一試無妨既心態去R,佢根本好低成本。既然你嫲嫲已經決定咗要俾你爸爸,就唔駛煩啦,穩陣啲嫲嫲立遺囑。
樓主出唔出得錢先
想人唔好搞你 你一係比錢佢 一係搵錢人搞番佢
你比錢佢就實有下次 想一勞永逸就搵人打斷佢隻腳
幾年前我仲係學生
婆婆層樓比咗老母, 老母又過埋身
層樓就去咗我度
跟住d三姑六婆以為我一個學生易蝦
走黎比壓力我要我將層樓讓比表弟, 因為佢係男孫
我屌撚到佢地仆街 層樓業權係我既
佢覺得夠我打就法庭見
再唔係市價同我買
讓條毛呀
之後冇人夠膽提呢件事

總之樓豬記住依家d 樓閒閒地都過千萬讓比你訓撚醒未呀傻閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞