SQUID 魷魚幣 (1)

241 回覆
3 Like 76 Dislike
笑左出嚟
咁依家D貨邊度黎
個莊拉高出貨+ $2800高位砸盤丟貨
你話最後邊個接曬d貨

如果你係個莊 2800唔清倉
專登留到現家$0.6出貨 唔賺錢 只為撚狗
咁真係壞過凱婷

師兄真係再諗下先
只要多人參與,個音樂就唔會咁快停
不如直接d講
音樂遲早會停
襯早入場拎得幾多得幾多
夠皮就好走

不過好似講緊阿媽係女人咁
無量跌洗走weak hands,我會繼續sh
[url]https://playsquid.games[/url

入佐少少呢隻又係叫squid既魷魚幤,應該同原本scam個隻squid唔同
見0.3
Gg
星期五0.18落返0.03之後升20倍
落到0.03 我all in ar
無得係幣安買?
ok gun
買得100usd @0.5
比佢自己發揮算 唔再加注
全部貨都0成本, 點解要全清倉.
我係班scammer都唔會全清倉, 要撚多班傻班幾次呀.
你再諗下先呀.
你知唔知自己講緊咩,咁多間exchange都List咗好明顯一早收到料吸籌,安唔安全人哋大把分析師同你分析,locked address最高先得10幾%持貨,依家個24h volume係2-3億美金,就算佢真係掉貨落嚟都大把人接返
反正我就會sh to the moon
我淨係知班scammer賺到笑
兩三百u細細地玩下 歸0都唔肉赤
樓主 係Pancakeswap 用你個地址搵唔到隻幣
佢堅持覺得個妖莊
炒幣係為興趣唔係為錢

咁既小學雞陰毛論下 其實沒咩野可以講到

我覺得炒野為左賺錢叫凍飲 立場唔同
0x87230146e138d3f296a9a77e497a2a83012e9bc5
喺呢個冇錯
間唔中會搵唔到,我幾日前想入搵唔到,升左10倍再試先搵到
個scammer係反社會人格冒住風險都要再次返黎報復社會
Dodoswap都有
我用開dodo 好似收費高d 但係我覺得比較快同好用
笑左 舊時husky shib post一堆新手係到問點swap
明顯依家就係有一堆新手白痴係到
跟住又喊哂口 比翻啲錢我
Ceek個po樓主出果陣個價算低,之後跌左少少就比人屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞