SQUID 魷魚幣 (1)

241 回覆
3 Like 76 Dislike
經過之前單野之後幣安已經話會調查
佢點都要保住bsc chain用家信心
而個scammer已經改棄左contract走咗佬
呢隻幣而家係完全driven by community
經過今日高位落80%大洗盤之後而且上返ATH
證明底嘅籌碼大多數洗走左
24h volume係一級市場都冇咩幣可以超過佢
d exchanget因為呢個人氣都好有可能加佢入trading list
好多利好

我相信佢會成為下一隻top 3 meme coins
先睇10u
bsc contract: 0x87230146e138d3f296a9a77e497a2a83012e9bc5
記得唔好買錯 而家好多人整假squid coin冒認
睇chart 3000u落返99.9%個隻先係真

sh to the moon!!!
77k holders rn
Chart:

Volume data from Coinmarketcap:
https://coinmarketcap.com/currencies/squid-game/
唔係話無得賣?
scammer 放棄左contract
而家係自由交易
原來係咁
巴打,隻幣ATH係2861.8USD或者5.828BNB
你等佢升返上去ATH再講啦
cls仲唔識死咩同埋熱潮過咗又點?
買10u當六合彩都好
你相信佢成為top 3 meme coins
先10u?
呢隻幣連marketcapof都冇
人手計下先
doge coin 市值 34,684,343,464
SQUID Self Reported Circulating Supply 720,121,920.00
34,684,343,464 / 720,121,920.00 = 48.16usd
SQUID 現價 = 0.1673
48.16 / 0.1673 = 287倍
10u係可以變成2870u既,六合彩3獎?
Tg group 好多大陸人0.002 0.003成本 而家幾百倍了
我都十倍了
而家開始多exchange listing
我都差唔多 不過買得100u
half day 77k to 91k
Season 2?
岩岩買左40個squid支持下
100k squid community
pancakeswap買唔到,metamask加左幣都swap唔到
你pancake用幾多slippage?今朝1% OK,而家炒熱左應該要set高啲,好似有幾間二線exchange都上咗squid了
買到了
亂炒幣好鬼過癮,愈亂愈好
幣安冇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞