啲人搭巴士究竟係點樣揀錯邊個隔離

462 回覆
61 Like 249 Dislike
咁如果佢係都唔坐返出嚟呢?
首選後生仔
佢地應該係社會上最易話為嗰堆
有次見過上層得兩三個人勁多吉位,有個阿叔上到黎揀坐個後生女隔離,個阿叔都未撚坐低個後生女已經唔該借借行去最尾嗰行坐
一定唔揀阿叔阿伯先
後生優先
其次先到女仔
樓主靚仔得濟啲女唔敢坐你格離,仔坐你格離又驚自卑
1. 瘦師奶
2. 乾淨嘅女人
3. 乾淨嘅後生仔

利申:後生仔,唔主動揀嘅話,會有好多肥仔呀叔mark大隻腳坐側邊
錯乜撚野 字都未識打學咩人搭巴士
唔坐啲中年呀叔隔離 通常好撚大陣煙味 呼吸一啖都好撚臭
OL就睇運 有啲香水好撚刺臭
珍 太靚仔d女又要扮上菜唔肯坐埋黎 好重心計 但我靚仔個陣十零歲又勁多女坐埋黎
我諗大份定細份都係鍾意坐細粒既隔離
肥嘅一定唔揀
霸咗我半個位
細路坐隔離都算,坐後面真係惡夢嚟,係咁踢櫈
一定揀靚女

試諗下,你一生人有幾可會同陌生既靚女有接觸?無論架車爆唔爆都好,一定係揀靚女坐

無論你風度翩翩咁隔開少少同佢坐,定痴漢上身想同佢黎個辣身舞,你都只有一程車既時間當你朝早8點坐巴士去觀塘返工,12車連環相撞,塞車塞你兩個半鐘,都只係佔人生一段微不足道既時間,連粒沙都比唔上

再次遇到佢既時候,除非你靚仔到戴口罩都成個姜濤咁(咁d女應該一坐低就幫你含),如果唔係鬼認得你咩

所以正路黎講一定係揀靚女坐,仲要有幾埋痴幾埋,最好大髀貼大髀,如果佢咁岩同你都一齊著短褲就fat fat盡情用你多毛既大髀磨佢脫曬毛,白滑既玉腿吧

希望你有機會實踐時,會覺得好彩個陣有睇過呢篇文就好啦
一撚樣
細路女
過幾個站會上爆人
襯早揀定一個正常人一齊坐好過
遇著個白卡就慘
真,會揀返同性別坐,壓力冇咁大
我會揀同啲地盤老坐 冇咁麻煩
女->c9->廢青
同廢中廢老坐我寧願企
坐上佢隻腳度
成日見d阿叔阿伯專揀後生女仔隔離坐
肥人 污糟 臭 一律 say no
我會去啲女仔後生優先
第二就係呀嬸
第三先到後生仔
好少會揀中年男人

利申,真絲
差唔多
成日畀啲阿叔坐隔離,有個痴撚線,我搬兩次都繼續痴埋嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞