用安心app 一定要入sim 卡?

61 回覆
6 Like 116 Dislike
拿, 我真係貪得意去商場某食肆試過,唔入sim卡用部空機都嘟到個code ge? 我係咪精神錯亂? 究竟飛行模式用唔用到,定一定要有wifi /data 先scan 到?
你插線擺個apk落電話到
原來唔連網都用得
我一開始推出個時已經係用部鬼機無插sim無上網咁用 淨係安裝個時開個新google ac去down apps
你唔係精神錯亂,只係科技白痴啫,你可以安心瞓覺啦
講咗好耐啦
熄哂Wi-Fi、流動網絡、藍芽
佢都可以有connection㗎
講多啲好冇
開心大發現
因為個地方名喺曬個code入面
我真係科技白痴 ,仲爬文研究要裝乜嘢app 去隔一隔。如果就咁一部鬼機 唔插卡 就搞掂 ,真係幾屈機喎
最簡單咁諗
8 達通唔駛入電又冇wifi 藍芽
都可以有connection, 明未?
用iphone 冇sim 都scan
佢唔追蹤架嘛 冇理由要你有數據既
E 幾日睇到好 Q 多人係度亂 UP... 講到果個咩出含好似外星科技咁...
吹水大會
以前根本無諗過裝呢舊野﹐完全無睇相關文。
而家逼住黎﹐搵返D 文睇﹐好多人講到要裝island, shelter, netguard 果D 講到好複雜。。
搞咁多因為要裝係有料(現有)既手機﹐所以先要做咁多個 steps?
八達通機都唔係實時是連線

幾個鐘先會download一次badlist

end day 先上傳交易資料

八達通機可以offline
有天線拎電
[iOS15]安心出行「7日App私隱權限&網絡活動紀錄」
https://lih.kg/2748546

我發現就算唔用automation,自己手動去熄Wi-Fi 數據 藍牙,再開安心,一樣會收到安心server嘅connection request (睇firewall log知道)

我見我fd 用幾個月前version嘅安心 特登唔去更新,喺無網絡情況下開app係冇呢啲request

即係新version已經暗藏後門 好撚癲

我發現就算唔用automation,自己手動去熄Wi-Fi 數據 藍牙,再開安心,一樣會收到安心server嘅connection request (睇firewall log知道)

我見我fd 用幾個月前version嘅安心 特登唔去更新,喺無網絡情況下開app係冇呢啲request

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞