SHF拉打post560 任貼架喎

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
各位巴打
如果網上bid 野返黎
佢話全新,但結果我打開對腳好鬆
我懷疑二手扮一手,請問有無得告?

好難
因為關節鬆緊有機會原廠QC問題
除非有明顯花痕就另計

唔一隻腳係二隻腳
都起鬆到一提腳就甩
腰又係咁
最仆街係一交收完個撚樣就block左我

咁一定身有屎啦..
各位巴打
如果網上bid 野返黎

好難
除非有明顯花痕就另計

唔一隻腳係二隻腳
都起鬆到一提腳就甩
腰又係咁

開封全新?
如果係, 十成二手, 唔係既話, 冇得追究

其實所謂的開封即係一張膠紙,要做假好易
各位巴打
如果網上bid 野返黎

好難
除非有明顯花痕就另計

唔一隻腳係二隻腳
都起鬆到一提腳就甩
腰又係咁

開封全新?
如果係, 十成二手, 唔係既話, 冇得追究

其實所謂的開封即係一張膠紙,要做假好易

我個時太趕,見到好似全新就算,佢拍賣個度又寫到明全新

事後網上對話,你地睇下係唔係身有屎

通常我會睇吓賣家嘅信用評級
冇98%以上都唔bid

依個本身都有,俾我負評左之後下降到96%
港魂又開始上唔到

冇98%以上都唔bid

想知清買啲咩

Shf

冇98%以上都唔bid

想知清買啲咩

Shf

Shf嘅咩?

新2號
今次帝拿變身器盒背 直接印中文caution bandai Asia

記得上次吉田迪加都係貼紙
宅急便真係好撚on9
屌 尋日已經成日係屋企
都夠膽死話無人
宅急便真係好撚on9
屌 尋日已經成日係屋企
都夠膽死話無人

有無MISS CALL?
宅急便真係好撚on9
屌 尋日已經成日係屋企
都夠膽死話無人

特登拎假等撚左成日
陰毛都無條
宅急便真係好撚on9
屌 尋日已經成日係屋企
都夠膽死話無人

特登拎假等撚左成日
陰毛都無條

特登拎假等撚左成日
陰毛都無條

尋晚上p bandai睇吓qui gon幾號出貨
之後發現skull有問卷填
毫不猶豫填咗555 final form,913,fang joke做最想出嘅真骨雕拉打
https://p-bandai.jp/enquete/1000004714_outline/

已填
尋晚上p bandai睇吓qui gon幾號出貨
之後發現skull有問卷填
毫不猶豫填咗555 final form,913,fang joke做最想出嘅真骨雕拉打
https://p-bandai.jp/enquete/1000004714_outline/

已填

fang joker
有冇人每次望到自己屋企堆shf 就會好開心
有冇人每次望到自己屋企堆shf 就會好開心

無,想賣哂佢
有冇巴打入到現貨真骨地獄兄,幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞