SHF拉打post560 任貼架喎

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
少人左咁多.....當年班米帝好多退坑了.....

大家好!
呢度仲有冇人知咩係精液關節 咩係貼貼紙

2017喇,仲shf?

2017喇,仲shf?

咁仲有咩

2017喇,仲shf?

咁仲有咩

HT

2017喇,仲shf?

咁仲有咩

HT

買開MCU shf , 但限定太多退坑了

2017喇,仲shf?

咁仲有咩

HT

Dr Strange都限定

同star wars一樣
想收番隻真骨Kuuga mighty
依家仲有冇貨 咩價位到呢

fb見到有500

2017喇,仲shf?

咁仲有咩

HT

Dr Strange都限定

普通Dr Strange就唔貴
但有黃色火炎魂effect版
star lord都出紫色爆炸effect版
spiderman又有限定版
Bandai 自己整死自己,乜都限定,啲shf仲愈賣愈貴

限得黎又要唔係多配件
鷹眼比支箭都好呀
dead shot之類又係冇乜配件
咁都夠膽死賣到咁貴

限得黎又要唔係多配件
鷹眼比支箭都好呀
dead shot之類又係冇乜配件
咁都夠膽死賣到咁貴

mafex deadshot配件多shf好多
又350 ..
想問下有冇巴打對MEDICOM TOY嘅拉打有興趣
知唔知隻仁大叔出左未 網上話6月出但信和唔見有

http://www.medicomtoy.co.jp/prod/dt/1/1/11638.html

之前買左隻最終型態古迦真心好正
借咗表妹個AC終於可以回歸
HI
我係浪花十三
我想問有冇人有訂大連王?

我想訂
但個價錢好令人卻步
又怕佢隔陣突然出超合金魂
掙扎緊
除咗marvel
美漫shf啲價真係插水
最好笑係tmnt
4隻都係魂限
而家Leo同Don夾埋嘅現貨價
等於一隻忍者龜嘅訂價
反而Raph同Mikey就好少現貨

Marvel 都插喇
除左限定
請問巴打們 宜家放玩具多數係邊度放?
請問巴打們 宜家放玩具多數係邊度放?

Fb
又問下
有冇巴打要Amzaon Alfa同Omega SHF?
D SHF盒已經成為我屋企人嘅眼中釘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞