研究:迷幻蘑菇最安全

152 回覆
33 Like 5 Dislike

你不如問吓你自己
你想玩呢類嘅psychedelic嘢嘅目的係乜
想high大把嘢可以代替

我冇話過係想high
想搵ayahausca係因為試過shroom
草又好shroom又好 覺得每次trip都學到好多嘢
對人生 或者不同事物 都有一個新嘅角度睇
就算係草都好 都唔係單純時間慢
而係同一個事件 有好多新觀點清醒狀態下我嘅意識唔會畀到我
同埋我唔覺得係high 起碼唔係啲咩興奮嘅感覺
可能毒撚一兩個人自己食冇咩好high
通常都係stone埋一邊
嗰次同fd去ams shroom咗之後我地兩個全程冇講嘢
因為覺得呢個moment太重要 唔想嘥咗啲時間去用英文諗同對方講嘢 想用返母語黎諗

咁嘅諗法就正確啦

食過lsd睇個世界係唔同o左

始終對chemical嘢有啲驚

嚴格嚟講佢係麥角生物鹼 屬於半合成

咁我Google研究下先

如果你有興趣嘅介紹你睇一本書
叫做我那惹事生非的孩子
作者LSD之父Hoffman講述佢受僱製藥公司 意外合成LSD嘅經過
後期被美國人濫用嘅經過
有興趣可以去睇睇

10幾個鐘不停有野諗,諗到訓唔到

可以喺度公開講 相信其他人都想了解下 我都想體驗下

你不如問吓你自己
你想玩呢類嘅psychedelic嘢嘅目的係乜
想high大把嘢可以代替

我冇話過係想high
想搵ayahausca係因為試過shroom
草又好shroom又好 覺得每次trip都學到好多嘢
對人生 或者不同事物 都有一個新嘅角度睇
就算係草都好 都唔係單純時間慢
而係同一個事件 有好多新觀點清醒狀態下我嘅意識唔會畀到我
同埋我唔覺得係high 起碼唔係啲咩興奮嘅感覺
可能毒撚一兩個人自己食冇咩好high
通常都係stone埋一邊
嗰次同fd去ams shroom咗之後我地兩個全程冇講嘢
因為覺得呢個moment太重要 唔想嘥咗啲時間去用英文諗同對方講嘢 想用返母語黎諗

咁嘅諗法就正確啦

食過lsd睇個世界係唔同o左

始終對chemical嘢有啲驚

嚴格嚟講佢係麥角生物鹼 屬於半合成

咁我Google研究下先

如果你有興趣嘅介紹你睇一本書
叫做我那惹事生非的孩子
作者LSD之父Hoffman講述佢受僱製藥公司 意外合成LSD嘅經過
後期被美國人濫用嘅經過
有興趣可以去睇睇

你有冇係tg個w group入面

幾多ug先

Um 等我食完飯可以講吓嘅

幾多ug先

幾多ug先

https://t.me/joinchat/AAAAAEQ9JVGOfE6V06pfvA
開咗個group 入唔入? 🍄
屌 冇set到secret

https://t.me/joinchat/AAAAAEQ9JVGOfE6V06pfvA

幾多ug先

幾多ug先

幾多ug先

屌拿星 龍蝦大餐係咪hi完野煮出黎既藝術品

屌拿星 龍蝦大餐係咪hi完野煮出黎既藝術品

屌你老母范狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞