[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(25) 艾爾不是女孩子

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
原本都將甲兒放左入雪櫃
但一見到1.3倍傷都係死死地拎出黎練
呢個女仔機戰impact好好用
卡蓮響原作係同朱雀一樣咁勁
果然有人中伏
開始畫面果到簡Language轉
卡蓮s2有一勝(雖然交戲)
朱雀詛咒生效略勝卡蓮 冇就差唔多
聖天八極式就贏番Albion一啲
如果計tv最尾都係朱雀贏少少因為佢仲有餘力詐死
BTW,用憑依bgm,配2招大絕好夾,0違和感
V冇得射飛機,呢d真係新不如舊。

動畫:射飛機,胡索核心戰機飛過爆炸上空,遠景 戰艦召喚獸 射parts,合體 (殘彈1發,胡索限定技)

呢d表現機體特色,又唔做技,加頭炮hea武裝數
同埋佢兩個打之前朱雀一個清晒黑色騎士團啲ace,卡蓮淨係打咗cc
長時間修理師,仲未換機
s2卡蓮贏係因為聖天8極式勁過蘭斯洛特
朱雀本身有gease詛咒呢個外掛,卡蓮輸呢個位
真主角團
我而家先知原來有兩部v2
唔夠位出機
10個位太少 一個作品得一個位

這麼可愛一定是女孩子
卡蓮ace 係咩獎勵
我一開始都以為順住劇情可以拎
但越等越閪耐
原來先知道幫佢刷擊墜可以提早拎
不過都係冇撚用
要等覺醒
邊有咁多

主角機+og而家都2架啦~

遲d dlc1,2 出佐。又冇佐3個位
玩左廿關

先第一次出緊急任

一定要玩
唔該哂
咁古文明嗰d 係咪真係要喺地圖慢慢揾?
每打完一關咁揾好煩

仲有,有冇人玩switch 版係會lag 機?
我玩一兩個鐘後入去game 到就會超lag,要重新開過隻game , 本身倉庫到就一路都係少lag, 地圖就中lag

係咪關我係最舊嘅switch 事
機戰嚟呢講卡蓮係Z2靠ace同入隊時間先勁過朱雀
其他時間朱雀都係贏
再世朱雀其實屈到爆唔差過卡蓮,不過佢入得隊都爆機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞