屌你老母東亞銀行信用卡個熱線打撚咗幾日都打唔通

253 回覆
233 Like 0 Dislike
我前幾日2:30都收到碌咗$1美金sms,即刻打去都要等3、4個字先有人接聽,cs答我已經碌咗7單facebook ad,但係期間無收到呢7單嘅sms
試下唔好揀廣東話揀蝗語
以前痕生我用呢招好快有人聽電話
接電話嗰個一聽口音就知道係香港人
但條pk話一定要講普通話,唔可以轉廣東話
尋晚收到sms話0.01美金即刻打 打唔通
今朝再打又唔通
啱啱先打到話比人碌咗幾千
碌幾千果個反正收唔到Sms
試下揀報失/ 被盜用果類option ,好似快d搵到真人
啱啱臨瞓前見到幾個sms係Google碌咗我幾舊水USD,然後打上hotline線路繁忙,心諗成點啦喎都線路繁忙係咩玩法,然後又keep住收到sms碌我張卡。

到最後有人聽,佢話幫我cut card同埋唔洗交錢。但之後可能要填dispute form,佢話2-3個星期內會收到,但我見到呢到啲巴打等極都無消息,多口問佢一句話好多人一個月之後都收唔到form,佢答我唔係個個客要填。但我問佢咁係咪我兩三個星期之內收唔到就唔使填,佢又答我唔係,聽到r曬頭。總之最後我問佢佢地公司係咪俾人hack,身邊好多人張東亞卡都俾人盜用咗,佢答我公司會再調查,本身張卡已經少用,依家直頭唔會再用
屌我都係
我依家仲等緊音樂 on99
我同你一樣,頭先十一點幾打都等左半個鐘先通
巴打都係比google碌?
我1點20打到依家半個鐘都冇
我都係fb ie 極度懷疑全世界比人hack左
係啊 我由收到第一個短信已經開始打 等咗半個鐘 到打完已經俾佢碌左18次 全部都係幾蚊美金
我依家兩部手機左右開弓
一部廣東話 一部蝗語 睇邊個快d
屌真係cut卡算
原來咁撚多苦主 東亞真係少少嘢都做得咁7
一模一樣
早年信用卡密碼/換野
打親上去都吊老母收場
已cut
痴撚線 凌晨一點半都要等一個鐘
仲未撚聽 你老母臭閪
等得耐都唔係重點
好聲好氣問佢野仲悔9氣過你
講兩講又唔耐煩
乜柒都話唔得
乜柒都要落分行
分行又叫你打返上去
痴7線
再打上去吊完佢老母啲野又得架喎
係要你係分行搞一9大輪先幫你搞
用全家電話一齊打係常識啦
唔係排隊架
好似9接
唔係 上個月親身去左
一樣情況 我叫佢幫我打
我依家要即刻處理
佢打好快有人聽
之後我話想要個個電話
佢話其實我地打佢依個電話
都唔係成日有人聽
而依個電話號碼係佢地公司先聯絡得
好撚好笑原來平時係街見到嗰啲自言自語白卡佬都會上連登
你張咭低Grade 打Hotline 先無人聽

利申:每次打親三分鐘內都有人聽,但唔係放咗好多錢喺東亞,仲爭佢好多錢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞