屌你老母東亞銀行信用卡個熱線打撚咗幾日都打唔通

253 回覆
233 Like 0 Dislike
啱啱講完,個電話傾左30mins,等應該超過20mins
但係打去又check 唔到scheduled payment,一陣走過去分行問
Cut左好撚耐 垃圾bank
啱啱打左上去
我係無啦啦有筆apple $788
佢話apple 退咗錢比銀行
但銀行退左去我舊卡
佢會幫我waive埋啲late charge
係咪仲係咁
啱啱打去都係咁 直接落分行搞仲好
試過佢話我舊卡到期 要打去攪啲野
點知打極都打唔到 舊卡廢左 無晒積分
新卡又用唔到
從此無再用東亞
睇完呢個post即刻打左去cut張大學卡
要打上去waive個over limit charge,勁麻煩
閪亞個hotline 好似喺中國
張卡re issue咗,未出statement
app 見到新卡有紀錄

係咪唔洗再理?
我都有了
兩兄弟仆街都有股份,都係董事。明未?

我想問下咁樣係咪代表已經幫我搞掂咗?(之前係Dispute 乜乜乜)
應該係 我嗰個仲dispute緊
屌佢老味
大家一定要同hkma投訴,我一投訴完,佢十幾日時間就refund咗比我
戇鳩 到我張卡比人碌萬四蚊 好彩有用開電話one time password先冇事 即時叫佢開張新卡
每兩年比人盜用一次 戇鳩東亞
屌你老母 上一筆盜用都未調查完 又整多單startglobal冇鳩鳩碌左我八千蚊
乜撚野垃圾銀行黎
強烈建議大家去金管局投訴

我投訴左一星期都唔駛,東亞銀行即刻打比我,話會waive左盜用嗰筆數,仲話會書面回覆我,勁有效率勁好態度
呢間行cut卡係咪冇得hotline做?
要落分行/寄信填表
要落分行
我次次打去都好快有人聽 等幾秒咋喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞