[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(24) 注意劇透

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
nicht 3.0條尾仲係同以前一樣 但呢幕嗰條係同alles sein3.0同款 定你話佢係變nicht唔係alles,但假道生話今次要倒映出你嘅力量,應該係直接屈sdp變唔係整出嚟
要收尾咪買DLC
十歲結婚 咩法律
今集玩落終於唔再似VTX咁交功課FEEL
有D感動...可唔可以KEEP住落去
點解有呢種感覺
本身3部救世主型已經切菜咁款
上集nicht仲要強化多次,反派仲唔強化下唔係路
有gridman 同風魔就夠。兩個都可一招秒
其實佢地有Raison,要強化一定有方法
外星人唔守地球法律
笑到仆街
想問魔裝機神部賽巴斯特係咪冇得變形
同埋鋼之魂部SRX係咪都冇得變形/分體

想講隻game連map武器都冇地圖上既動畫效果
就咁播完動畫就直接喺機體上扣傷咁…仲衰過以前gba/nds既作品
下啲戰鬥畫面overall黎講懶撚到仆街喎
得幾部睇得下
有D 機DD 味好重

接受唔到
一部Raison響EXODUS已經吊打龍宮島全體
再加埋那三條撚樣實力上都有甲洋同操水平
邊個敢講龍宮島贏硬
CC TOP1 未
所以到最後都係要鬥搶Altair
睇預告已經feel到美羽又想去自殺式對話
兇鳥有無新機
兩部都冇得變形同分體
Raison係勁但光弘係負戰力
頭先特登download 咗demo, 用easy 難度skip 晒劇情玩到第四關, 之後先開正式版. 送多兩個parts 同埋一啲錢/經之類
買左就唔使係度9UP咁耐啦

三個平台都有, 好難揀
想等兩日睇睇有冇特別伏先.....
SRX冇得分咪好,唔使霸3個位
唔會用魯魯修
姐係玩demo版可以開easy亂玩快速skip
然後再轉返正常版既正常難度?
驚d設定係繼承所以唔敢亂開住
佢偷懶得醒左
睇pv 個陣我覺得係VTX 之流
玩落個演出我個人變貨
演出方式唔同左,偷格問題變得冇咁明顯

即係佢cut 左拎武器呀 行呀 衝埋去之類
係醒左既偷懶方法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞