[out for Madrid的男人] 皇家馬德里球迷吹水區(279)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
tap in賓
安狗教波後防廢咁撚多 成日都話無咗兩個後防主力
舊年拉膠已經傷多踢啦 阿拉巴咪同華拉尼差唔多level
施丹用機師打右閘 失波都少過你 安狗係犧牲咗防守加強進攻 唔知有咩好吹奏 仲要唔輪換
我唔同意
十分認同!
我唔認同
📊| Teams that have created the most goalscoring chances in the Champions League this season:

1. Bayern Munich (67)
2. Real Madrid (66) ⚪
3. Ajax (59)

@WhoScored https://t.co/qPQkjhWUKx

📊| Goals scored by these team in the Champions League this season:

- Bayern Munich: 17
- Ajax: 14
- Real Madrid: 9

安dad
一日時間就睇清邊個真皇邊個假皇
拜4場入左17球咁撚多
到底慕遜加柏點炒佢架
得喇
舊嗰個karim可以走
雲加條友要雪一雪冷靜下啦
起碼三四場
前一場安dad已經叫過佢啲攔截唔好咁凶狠
有牌喺身都仲下下鏟落去
睇到佢啲飛鏟真係驚佢半場都踢唔足就紅撚左
安狗個腦都雪咗
熱狗勁到
🚨🎙| Mark Clattenburg (referee of UCL final in 2016): "I gave Atletico that penalty on Torres because that restored balance, since Madrid had their chance with that offside goal. You can't blame me because Griezmann could tie with that penalty." https://t.co/ObBBM7uyYZ
[ via @RadioMARCA ]

終於有一屆唔洗俾疤狗話黑哨了
包皮扮緊廢
今年psg根本最有威脅是包皮
d屎忽鬼正係睇個幾球單刀唔入
唔係包皮根本連起腳機會都冇
小花最有威脅 一換走佢即贏

包皮一已之力帶到去禁區就廢

包皮真係快啲過嚟咪再拖累小花
那個美男子已經重回國家隊了
重回我皇吧!
皇家蘇斯達?
皇家貝迪斯?
69互含
你就係嗰個屎忽鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞