[out for Madrid的男人] 皇家馬德里球迷吹水區(279)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
講咁耐仲未有人cut尋晚牙維第二球助攻既gif
有冇諗過唔係牙維上身救安dad
而係安dad比拖狗更識用牙維?
牙維上年咁差
淨係死扭
今年又入波又助攻
琴晚最差係積仔復出之後冇場好波
安76咁保守都要換走佢就知
後備成堆廢人 中場得vvd 雲加 後防拿祖又炸彈 真係冇咩人換
都係嗰句啦
上年摩迪淨係西甲出左35場
今年有雲加vvd
算係有啲輪換㗎喇
但係卻摩始終主力
係要踢多少少嘅
雲加仲要起碼浸多一兩年
發覺我地屌親安狗你地就好中意用拖嚟比較
做乜視野要咁窄
兩舊都係屎 只係安狗冇咁臭啫
冇錯 安真係好過拖 今季好過上兩季
維又進步神速
但我係講緊安狗對比起其他有料教練係差幾皮
你睇下人地阿積士咩人腳 可以兩回合屌打多仔
唔通皇嘅人腳高唔過阿積士至少一班波?
但你問心如果對多仔可唔可以做到雙殺仲要大炒先
老實講 贏唔贏到都成問題啦仲大炒

講多樣 高普拎副牌點都冇皇咁靚喇掛
但人地教到隊波夠機動 肯逼搶 進攻夠立體
半場唔對路 人地有第二套戰術
你見到皇有以上呢幾樣嘢?
猁未開波班賭仔已經估緊會入幾多粒
而皇就對住乜撚嘢艾爾切 愛斯賓奴都俾唔到信心人係穩贏

大佬呀 你捧緊嗰隊係皇馬唔係皇蘇呀
俾多少少要求得唔得呀
下下講人腳要齊哂包皮夏撚咁搵我呀婆都識教啦
同上年一模一樣
KCM跑唔郁但技術仲係度
對比ISCO唔掂 雲加近幾場都打得差
唯一技術速度體能兼備既VVD又傷左
結果教練唔敢用班細 又死攬番KCM
同埋BLANCO真係純坐 少少機會都唔俾
雲加好似有少少俾人打咗入冷宮陣味
連我地普通人都睇得出鐵三角疲憊
條安狗就死都唔輪換
我敢講一到開快車嗰陣肯定會狂失分
奧沙個場咪咁 半場嚇到安76換走佢
再睇番對舒拉夫同愛斯賓奴 雲加正選都打得差
唔知係佢現形定安76問題
雲加傳波都未識咁
安狗一向一場踢得唔好就會雪
當年盧卡斯施華都係咁
雲加可能同一條路
76: first time?
皇馬咁多年黎都唔會好似阿積士或者呢幾年高普咁跟住個體系去買人build up架啦
根本成個體系都唔同
阿積士套野玩左好多年啦
除非你話請到坦克過黎再比幾年佢build隊波
五年拎四個歐聯個陣難道d進攻好水銀瀉地咩
只要大家同意
我可以立即取代安察洛堤成為新一任主帥
拖dad嗰3連好屈
安狗就食屎 靠拉膠救命
死賓狗又偷阿維motm
賓狗有牙維性愛影片
牙維碌鳩應該黑到睇唔到
終於將馬體狗黑哨同暴力嘅惡行公諸於世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞