深夜限定心事台 (403)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
華人最愛發大達

冇得揀個個都跟住呢種風氣行緊
係時候要為自己
我想快啲可以為了「我們」
又唔會冇曬目標嘅,咁你啲錢留俾下一仼/自己洗仲好啦。
我單身見到身邊啲人不停出pool 有男朋友,其實我都羨慕,但其實單身都可以精彩
曾經係。而家都ok。

頭先個 00後帶住個 Gregory 袋串串貫咁講鳩我。佢條女好明顯 interested in me, 係咁望我。跟住我啤住條仔,佢唔敢望返轉頭。跟住出咗門口之後佢哋就嘈交。佢條女跟喺我後面行咗兩個街口,但我冇抄佢牌。

唔知點解我覺得好 guilty。人哋細過我又細粒過我(條仔),搞到好似我蝦緊佢咁。
理性諗可能真係
但呢刻真係放唔低話哂咁大個仔第一次咁愛一個人
依家叫下春聽日繼續精神返工,多謝絲打鼓勵
巴打有冇興趣交換tg
我要逆風而行
michelle?
唔知點解笑左
我要做黃金好丈夫
係咪暗戀我
真係好撚可惜
同佢puppy love到談婚論嫁
最後都係唔可以一齊到最後
嗰種失落真係唔係講笑
請問3十幾頁,大家點睇?
想屌你老濛
直頭係唔撚想做人
個人空撚左好想死
Btw我都係叫下春唔會做傻事
唔好扮女人
點閱讀3十幾頁既帖
你老尾又係"fernando"你條柒頭
成撚日請人指教
不如你改名叫"fer-don't know"算吧啦

屌你老味, 呢啲咪低質素Post囉,
成撚日問人指教指教,乜柒都唔Provide俾大家討論
有咩好指教啫? 屌你十足十 香土咁撚樣, 開撚埋,無討論價值嘅話題
自己立場又唔講下,打撚完個題目就拍拍屁股走人,
你不如唔撚好打[請指教]. 就噉話[如題] 咪算柒數囉
係都貼下圖呀, 屌你老母

淨係請人指教, 成個戇鳩仔

屌你老母fer-don't know
你條撚皮係唔撚係條條問題都話答唔到你㗎柒頭

答到又繼續推舊post又打5P字
答唔到又當人冇到所以唔鬼Contribute

成日咁撚得閒上嚟連登出埋啲低質素Post鳩噏問人指教
不如用啲時間去進修下 醫下你個死人腦好過啦

最後補多次
fernando我屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞