[mnet選秀] Girls Planet之馬面以外參賽者及Kep1er討論區 (3) 婷凪黨已成condom

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
好得意

PR個樣童顏到著校服扮中學生都唔會覺得怪
娟姐慘敗

諗起呢張相
李珠賢果時好細個
係 Twitter 見到呢d post 感覺馬面d fans 真係推緊佢去死,話今年直fancams view數11 位,有幾勁 woo, 如果12月出CD 馬迷唔支持,賣得唔夠好,馬面一定會俾其他 fans唔知點對佢! 另外 izone debut賣左幾多隻?

https://twitter.com/KEP1ER_B4HIYYIH/status/1453380486022123524?t=mF5cXidcxMz6BFZxnO6lJg&s=09
...
好似差唔多25萬
新人買 25萬係唔係好好? Asepa 新碟都好似買左50萬?
好似約莫27萬啫
講真kep1er過廿萬都偷笑
如果出道show可以俾fans入嘅話
勁想睇馬面自我介紹嗰陣有幾多人大嗌
咁多fans咁多view數都唔係c位出道,馬迷垃圾到呢
班香港馬飯已經厚面皮 話唔介意免費要馬卡
原來隻馬對佢地價值係咁
幾年前啲銷量無咁多 好似無得直接比
咩推緊佢去死 馬迷分明覺得自己好撚型
拎黎連登直播燒都唔益佢地
舞白黨起碼1人100隻起跳先啦話比馬迷知咩叫做真課金
https://www.youtube.com/watch?v=5lvH_2octEM

YOUTUBE SUGGEST D咁既野比我
今晚點訓
我要見牙白
你 views 去到咁勁,但賣唔到咁多,Fans一定會問候馬面,一早話你買 view靠呀哥 etc..個陣d馬迷會點反駁呢?
其實你係咪新移民? 買賣都搞錯
馬迷起碼買返10萬隻碟啦
寧願買電話卡都唔會買碟
投票用晒d錢了
馬面粉絲世一!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞