[mnet選秀] Girls Planet之馬面以外參賽者及Kep1er討論區 (3) 婷凪黨已成condom

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
下年女團新舊交替年
Kep1er爆唔爆得出
佢地 12 debut 理論上多JYP YG HYPE d團多 3個月以上時間,第一隻團 Hit 既話,應該得,仲有我係CJ 我一定要佢爆,咁之後既 BOY PLANET 999, 或 produce 505 就會多大公司肯同佢地合作!
漏左隻字 12 月 Debut
望就望做旺個市,大家都有肉食。最近女dancer做起咗個勢,好多人當idol咁追,變相女idol又難做咗。
韓國做女idol慘過食屎
而且女dancer束縛少啲 又易追
r返首veryveryvery/lvnr嗰種級數嘅歌先爆到啦都唔奢望有next level依啲最top ge歌攞到
cj收購咗sm,會唔會打破傳統,畀sm練習生參加produce? hybe同cj自己搞i-land,唔玩produce啦。jyp啱啱搞完loud,預備出男團,放得玩produce 既話應該係棄子。
整返啲shoot!嗰類元氣風應該好啲馬面/韓屍/親生女啲風格好似太單一試唔到其他野

淨係諗下馬面行girl crush都已經夠恐怖
crush到會然李知恩
Sexy的馬面更不能想像
馬面行咩都恐怖架啦
隻馬應該比個Brother既數值佢
全能到仆街
仲要識風水 屈到
又想講mk恩似七師傅啊佢
本來都唔覺
個仆街講完之後次次見到mk恩就諗起7cfu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞