[請還猴活一個公道]2021-22 NBA常規賽討論區(2)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
唔洗 勇迷眼中 見頂都有頂級防守 一防級數
可摸耳榮叔換DVD+kuzuma
Sources: Ben Simmons spoke to Doc Rivers, Joel Embiid and entire 76ers team today and accepted everyone needs to take responsibility, including himself — but Simmons informed them all that he’s not mentally ready to play yet and needs time.

咁咪幾好囉
無謂搞到咁肉酸
柒碌呢d咪叫brotherly love囉
下場對勇嘅隊真係要拎士巴拿入更衣室打柒curry先贏到
聽倒預雪4年即刻跪
今場已經夾到佢on99
都仲俾佢拎到咁多分

主要係因為今年有其他人幫手搶分
唔入罰波又關人事
空曬唔入樽
季後賽隱形仲想賴皮
病西加green
hack邊個好
見頂兩睇
全勤唔傷
hea打但都場均15以上比你
真•射波,搵藉口唔番工
場均15 HB都得啦 要番HB唔好?
大家都3年約 一個累退最後一年18m 一個頂薪最後一年34m

有得賣好賣啦 再遲啲要貼野先換到HB
咁咪幾好 肯攞埋假紙俾你啦
講真係柒碌自己投資曬落去既 而家輸打贏要咁
不拿唔要富唔要saric唔要鳩fing頓又唔要
比起喺狼 我覺得見頂依家唔算hea

不過都對唔住佢個順位㗎啦
魔術真係爛到傻
Wagner孖寶
Cole
Hampton
Harden 冇雞
屌喇星,登登咪再投訴啦,幾球都係掛住投訴唔回防,被人打快攻

一話改例就預咗好多呢啲foul都唔會吹架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞