[請還猴活一個公道]2021-22 NBA常規賽討論區(2)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
我都調番轉頭講, ewing好多人低估咗, 因為後期嘅ewing對腳已經好殘, 但個時knicks先多畫面D
[首次全明星] 2021-2022 Memphis Grizzlies 灰熊球迷討論區
https://lih.kg/2746331
真,冇冠可以行開先
條友唔係話如果而家出道會36ppg咩
唯一一個可以同mj打搶七嘅男人
點跟走
差唔多每個post 都排呢d次序
法國勇區幾癲, 有人提議用見頂換IG
咁鵝又真係廢到冇人想留

IG換到見頂偷笑啦
Ig條廢柴冇入過playoff
收皮啦你
鵝有賺啦
勇區上季尾話見頂換PG要reject添架
James Worthy
3× NBA champion
NBA Finals MVP
7× NBA All-Star
2× All-NBA Third Team
Points 16,320

Tony Parker
4× NBA champion
NBA Finals MVP
6× NBA All-Star
3× All-NBA Second Team
All-NBA Third Team
Points 19,473

成就 數據 影響力都輸晒,又無咩入樽王三分王
憑印象入選
又拎total ppt出嚟,又拎影響力講,仲提埋入樽王
食蕉=vc 迷confirmed
今日規矩唔准提Rose唔准提VC唔准提Reggie Miller
見頂得返兩年約,其實唔係無得諗當然仲要搭啲野
見頂關鍵時刻信唔過,又返工打卡心態打波要衝冠勇士真心需要一個單打go to guy
仲有兩年頂薪約,打出黎仲廢過HB,想換到人哋啲咩?
換星既梗係要搭埋wiseman moody kuminga呢啲啦不過季中尾再諗trade都未遲,睇啲新人進步如何
見頂岩價真係要換走,毒瘤一件
話佢毒瘤又誇張咗
佢衰在係一個role player但又攞頂薪
其實最大問題係水鳥根本唔會換,而家已經大把人要養,見頂又唔夾時間線,你搭啲咁raw既換人家既年輕得分主力

Trade 嘅難度都幾高
所以我估勇都係自用算
反正klay有排先出
又唔知仲有幾多成功力
頂薪
17-18分
唔洗組織
唔洗協防
剩係單防 仲要唔係top
而且冇乜勇迷鬧
份工真好做
換病西有頂級防守
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞