μ's永遠愛好者交流區(8) チケットが無い

1001 回覆
9 Like 1 Dislike

上面班大佬個個現地..
我就係香港睇ig

我都想現場

+1+1

我淨係可以google map同 ig
彩彩今晚個活動

尋日先係twitter講有活動,雖然大陸果邊講左好耐
Hhw已夠票 請轉投roselia
Hhw已夠票 請轉投roselia

こころ世界第一

懷疑佢食花生食得好開心
彩彩今晚個活動

得2首
不過都好過香港冇
彩彩今晚個活動

得2首
不過都好過香港冇

香港搞手太垃圾 , 唔嚟好過
收到風巨巨又去見愛乃 好狂 求報告唱咩歌
收到風巨巨又去見愛乃 好狂 求報告唱咩歌

U
彩彩今晚個活動

得2首
不過都好過香港冇

尋晚睇左條片,彩彩唱sweet dreamer時入早左 25/6又有live但去唔到
彩彩今晚個活動

得2首
不過都好過香港冇

尋晚睇左條片,彩彩唱sweet dreamer時入早左 25/6又有live但去唔到

LIVE有事唔係傳統嚟咩
彩彩今晚個活動

得2首
不過都好過香港冇

上年橫濱場live無問題 不過嗰時佢把聲仲未好番
彩彩今晚個活動

得2首
不過都好過香港冇

上年橫濱場live無問題 不過嗰時佢把聲仲未好番

武道館好似又係快左

https://pic.twitter.com/RqeiCYVNir

日本恵海人尋日mini live report

https://pic.twitter.com/RqeiCYVNir

又識人
班架仔無啦啦又話文春炮可能係講緊會長
吹到話7月果陣宣布結婚
吹到話7月果陣宣布結婚

留名等睇痴線佬ff
吹到話7月果陣宣布結婚

留名等睇痴線佬ff

呢度d人個個都識架仔。。。好狂。。。
吹到話7月果陣宣布結婚

留名等睇痴線佬ff

小學生唔係彎既咩

又識人

唔係自己畫咩
呢度d人個個都識架仔。。。好狂。。。

識你一個勁過識十個架仔吧....
吹到話7月果陣宣布結婚

留名等睇痴線佬ff

小學生唔係彎既咩

可能去台灣結呢
雖然我覺得唔係佢
文春話係識動漫既人一定聽過呢個聲優
佢又未紅到咁吧
吹到話7月果陣宣布結婚

留名等睇痴線佬ff

小學生唔係彎既咩

可能去台灣結呢
雖然我覺得唔係佢
文春話係識動漫既人一定聽過呢個聲優
佢又未紅到咁吧

又地上波又咩咩柒柒,應該係七七多
有位聲優想同我結婚
有人想知我再講
家下同居緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞