μ's永遠愛好者交流區(8) チケットが無い

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
由頭到尾都係間公司仆街

你今個月比左幾多錢間野?

我今個月$1都無比過間垃圾公司

隔離post個卸妝app好好玩..

卸過龍喎

成個689咁
希望大家可以盡快面對自己內心既真正想法, 雖然你地不時侮辱三森,
講好多連神都好難願諒你既言行, 但係純潔既三森係唔會因為你地幾句污衊既說話而變髒,
我知道其實你地心底裡, 係喜歡三森的, 只不過你用錯左表達方式
好似D中學生整蠱/串自己鍾意既女仔咁, 其實有好多方法可以去SUPPORT自己鍾意既人,
希望你地可以快D長大
希望大家可以盡快面對自己內心既真正想法, 雖然你地不時侮辱三森,
講好多連神都好難願諒你既言行, 但係純潔既三森係唔會因為你地幾句污衊既說話而變髒,
我知道其實你地心底裡, 係喜歡三森的, 只不過你用錯左表達方式
好似D中學生整蠱/串自己鍾意既女仔咁, 其實有好多方法可以去SUPPORT自己鍾意既人,
希望你地可以快D長大

希望你地可以快D長大

推完老既而家推肥既?
希望你地可以快D長大

真正鍾意嘅,唔會因為啲醜圖而唔鍾意嘅
sorry for真心左
hugo呢
希望你地可以快D長大

推完老既而家推肥既?

希望ching可以尊重下
彩沙係可愛吧
你地人生都幾撚慘 花咁多時間去不停攻擊一個無辜既女仔
其實你係咪細細個受左D咩嚴重創傷
不如講出黎比大家笑下
想同大家介紹返工藤晴香
hey
do u know twitter?
plz follow kudoharuka910
fdfd
冇人想識
希望你收埋推

This?
收到風遠藤bb今日唱左rebirth day
Show Blocked User - 絵鳩早苗
thz
Show Blocked User - 絵鳩早苗
thz

第一次法國你做岩野
希望大家可以盡快面對自己內心既真正想法, 雖然你地不時侮辱晴香,
講好多連神都好難願諒你既言行, 但係純潔既晴香係唔會因為你地幾句污衊既說話而變髒,
我知道其實你地心底裡, 係喜歡晴香的, 只不過你用錯左表達方式
希望你地可以快D長大
你地人生都幾撚慘 花咁多時間去不停攻擊一個無辜既女仔
其實你係咪細細個受左D咩嚴重創傷
不如講出黎比大家笑下
希望ching唔好係我post冇耐又拎返黎post
希望你引用個時可以標註來源
唔係話乜
反老還反老
但工藤晴香得28碎
唔算老女人
雖然我唔係推 但見到你咁樣攻擊人我真係睇唔過眼
希望你好好反省
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞