程班長台灣美食半年後撤離香港

478 回覆
1435 Like 20 Dislike
番台灣喇,香港人不值得被拯救,只會白費心機
其實我覺得好食
只論味道,我覺得真係一般
一路順風。
祝係台灣生活開心
味道都可以同五毛扯上關係
我都覺得唔值 硬講最多話我窮L
是但啦 上得連登就唔好太認真
係覺得怪啫 咁都bam
請班長教我煮台灣牛肉麵
真,香港誠品點避點縮遲早都要死

港共點會容得下「台灣野」,一係執一係賤賣俾支共中三商
而家講緊大家樂、大快活個啲頹飯都45-55上下
有時有啲平餐仲唔包嘢飲
程班長個啲都係65上下有嘢飲,又唔洗食狗飯
So far我食過嘅都叫好味,又唔會死鹹etc
一堆人話佢貴都唔知係咪癡撚線,
定係咪乞老綜個啲死窮撚
食過一次咁大把,個人感覺唔錯
見佢依家走覺得幾sad又覺得係好事
程班長某情況走得比啲所謂黃店更前

個次派口罩壇野換著正常人都心灰,做好人下場變地底泥

見住佢一開波訂台灣口罩俾香港人,結果日日現場加網上俾人圍話佢玩野各種老母加持,同時台灣個邊又屌佢反骨仔走本國啲口罩俾外國人,搞到兩面不是人

由開始呀哥出post到後來呀妹上場解釋到爆氣,自問份人其實無乜同理心,但由佢第一個post開始追真係到心噏,
你可以唔鍾意佢,但佢真係拎過心出黎幫香港人
睇下倫敦金由零幾年玩到依家都有人落搭,做要無一單拉到人結案,因為咩原因
你知我知單眼佬都知啦香港不嬲多呢啲騙案
Mycard 到依家都大把人中招,唔多人拎上水講啫
又係kmt 我屌佢哋老母呀
話唔值 都比人屈係統戰部,佢現實應該真係精神有問題
有時想食牛肉(𦟌)面都會去 八方雲集

但好食又正宗一定系 程班長
(紅繞牛 + 酸梅湯😋)

一格咁撚迫都真係無問題?
唔講食物
咁樣坐法我真係番唔到轉頭
我自己個人嚟講完全冇問題
咁仲好同女朋友傾計唔洗就住就住
你食一蘭咪又係咁
根本一樣
呢啲分明就係土地+人口問題啦
雖然應該未嚟腥港之前係夜市開嗰陣都唔係好好多
未食過,半年內搵日去食一次
痴線
你同女朋友傾計比人聽到晒都係好處
仲要同格離條撚樣手臂貼手臂食飯
痴線
你同女朋友傾計比人聽到晒都係好處
仲要同格離條撚樣手臂貼手臂食飯
香港一蘭我直頭去都唔去過
而家有間房仔俾人等位

早幾年肯定未有夏天又確實真心等位等到出哂水,佢又未必係鳩up
IMAX巴食開好野點接受到,不過正常人應該都接受唔到,食一次當支持
Ching平時食泰菜要飛去泰國,食越南粉麵都要飛轉越來越南?香港食好貴喎
屌佢老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞