(最希暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭寶鐘瑪琳有幾仆街(62)維穩天使 密友is笑話

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
都係舊嗰個模正啲
https://youtu.be/FVXM4g3Emj0 呢段仲好笑 睇呢d好過fc2啦
已經冇再攞過個舊模玩
Miki有冇用
把聲有咩可能咁
以前俾人強行換皮 轉左公司應該用唔返
野良猫
Miko有冇用
把聲有咩可能咁
聽晚Bangdream 可以負定先
https://youtu.be/ZRORXVf4ers
nene罪不至此
無用 其實呢d萌聲唔少人都有 唔係咩奇事
fansa
水建咁多好人除咗牙夸
有人唔做,入水建唔係做清潔工就幫水姐執屎,個個入水建都叫走
佢新公司個發展方向都唔知想點
咁遲先轉直播勢
水建壞人得水同船
水維
Honestly,she’s not like someone vtOber But she is cute;I like her
据越南媒体Thethao.vn爆料,RNG打算出售LPL队伍,而字节跳动公司有意购买 RNG。字节跳动认为这是进军电子竞技(Esports)的第一步,也是非常重要的一步。

RNG想要出售LPL队伍的主要原因是他们付不起队员们的薪资。 7月初,Thethao.vn的消息人士还透露,RNG因老板姚金城投资房地产亏损而出现财务问题,拖欠队员工资。

大撚鑊 嘉然X RNG
据越南媒体Thethao.vn爆料,RNG打算出售LPL队伍,而字节跳动公司有意购买 RNG。字节跳动认为这是进军电子竞技(Esports)的第一步,也是非常重要的一步。

RNG想要出售LPL队伍的主要原因是他们付不起队员们的薪资。 7月初,Thethao.vn的消息人士还透露,RNG因老板姚金城投资房地产亏损而出现财务问题,拖欠队员工资。

大撚鑊 嘉然X RNG

咁撚窮架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞