(最希暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭寶鐘瑪琳有幾仆街(62)維穩天使 密友is笑話

1001 回覆
7 Like 8 Dislike

警告
此post内容容易引起各方vtuber fans不適
可能會有大量雙標 釣魚 通靈 抹黑 駡戰
請具備獨立思考查閲有關内容
此post冇討論内容限制
但在此post參與討論
你將會高機會在各討論平台被獲得以下稱號
精障 釣魚師 被釣魚師 小粉紅 哥布林 通靈王
孝子 不孝子 倒讚幫 夸黑 鬼黑 百鬼組 傳心師
桐生會 V豚 反桐生會 cover信 cover黑 信徒
黨鐵勢 巴士勢 野兔 crew 連NGA uto粉 嘉心糖
獵巫人 連登人上人 鳴粉 神父隻狗

Hololive最仆街既人 寶鐘瑪琳

https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=60076&sn=76406051&subbsn=1&bPage=0
這女的講白點就是被營運不斷優待後還整天在實況上嘴其他人 都是他們不努力 才沒有這樣的事

結果自己根本就是被優待的最誇張的那個 當初營運不是發了一篇道歉ぺこら的新衣服的文嗎 整個HOLO裡面就只有船長一個人轉發那篇文 那個時候日本人就在猜 這女的大概有新衣服了

結果就是自己有了新衣服→想到ぺこら沒有→這樣出的話會被罵→請營運發一下聲明→營運照做→轉發→呼~沒我的事了

新衣服發表 咚! 笑死 完全就是職場上那種小動作一堆 又覺得自己最聰明 然後全部的人都看在眼裡的那種婊子

ココ說過 營運裡的企劃審查裡 只要有一個人覺得不妥 就會全部被打回 她的企劃營運裡有個人就是不管是怎麼樣的企劃都會拒絕的人在 最後發現整個圈子已經爛到爆了 所以才決定離開(之後ころね也講過營運裡有一個人就是不管怎樣的企劃都會拒絕 所以沒意外應該就是真的)

有這樣的情況在 還說 先從自己改變w 你們不會早點講w 這女的已經沒救了 所以我才連她的文都懶得發

https://youtu.be/b99LOD1h7HQ

最奶共

最假

最反桐生可可

以下簡稱 湊阿庫婭=阿水=夸=華聖女

恭喜曬aqua 以後冇人再可以阻你翻去B站
冇人可以再話你故意避開桐生可可 因為會長好快就不在了
crew可以起地底爬翻上黎啦

復活藝大過天 可能係會長最後既多人聯動
我照撞

終於有我個part作為船員好感動
船員都有正常人
反觀……
黑暗面黑串雨大痴線佬 三玖神父
食屎傻鳩野兔
黑暗串兩大痴線佬 三玖神父
不要嘔心我
會唔會有人七一之後仲鍾意維
果個咪係你囉
係係係你話咩就係咩
https://www.youtube.com/watch?v=CIAfEWAG1J0
mel=好女仔 kronii=好女仔
如果牙維係王上
咁船長係咪陳雲老師
洗唔洗又po 你條大癲佬 劣鳩牙維將相
咁計
我覺得阿維先係阿泰 阿泰係郁民幫佢先上到位
陳雲就心 成日扮癲
阿達就船長 幕後策劃 表面咩都唔關佢事
en全部都係好女仔
https://youtu.be/mtDaqpYLDfA
EN 人多咗,內容都開始越嚟越高汁
反觀JP
mel係咪究極底邊
船長:桐生可可只係一個幫過我嘅契弟
可能係jp啲人不努力 要怪誰wo
mel的賣點係youtube發揮唔到
係係係全世界木口V:桐生可可只係一個幫過我嘅契弟
浪費一個咁好的皮
比少30分鐘邊個大波邊個細波
成件事已經好唔同
係囉又係度黑人囉
明明係你地引戰先
痴線 我幾時有引戰 之前係你點火 又屈阿鼠又屈阿火先
宜家邊個又引戰先咪扮盲
你地可以合理黑船腸我講其他人就話黑
收皮啦你地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞