玻璃心真勁抽,紅到全球14

555 回覆
4385 Like 32 Dislike
可想而知支那人有幾黑人憎
你藍定黃就唔撚知
On9同柒嘅就無論係波台定其他台嘅人都知
吹奏黎明然後笑𨳊12 條粉餅走音
真係唔知你咩玩法

你話你吹奏張學友都無所謂
吹奏
mirror有資格同leon比?
人地慈善走迫俾你講一世
國際層面,地位都已經唔同
你會唔會睇得mirror太大
同leon比?你有冇少少自量下?
而家講唱功呀傻閪
廿幾年前我成家上下都笑9緊黎明呀

屌你你連明星都要吹奏慈善

你唔好影衰朗迷啦
講緊廿幾年前呀
你重度呀?
唱咗幾廿年先叫合格歌手
而家嗰12 條撚頭夠廿幾歲嘅都係得幾個

你唔好撚再出朗post呀仆街
影𨳊衰晒
唔該,唔係級數既
連比既資格都無呀
垃圾鏡迷,自量少少唔該

先有Leon Fans鬧爆,認為入場主要係撐偶像,而唔係要睇嘉賓,有嘉賓係Bonus,但冇嘅話就可以聽Leon唱多幾首歌,更有Fans對「交棒論」表達不滿︰「呢個係黎明演唱會,點解要集氣請咩鏡仔?更加唔明交咩棒?完全唔同級數嘅人,唔該唔好拉埋嚟講!我只需要睇黎明就足夠!」、「交棒?點解要交棒?賽跑咩?」、「MIRROR還MIRROR,黎明還黎明!」、「冇咩交唔交棒!黎明從來冇刻意搞綽頭嘢,要培育新人佢一直都有做,如果真係要請鏡仔做嘉賓,都一定有佢嘅用意,唔係製造話題!」亦有Fans質疑有人公器私用︰「唔好講到全世界都鍾意MIRROR,好似得MIRROR有唱歌、有Fans咁!」、「要追鏡仔咪去ViuTV囉!」

https://hk.news.yahoo.com/%E9%9B%86%E6%B0%A3mirror%E5%81%9A%E9%BB%8E%E6%98%8E%E9%A8%B7%E5%98%89%E8%B3%93-%E6%8E%80%E7%B2%89%E7%B5%B2%E7%BD%B5%E6%88%B0%EF%BC%81-025554701.html
鏡迷,仲未比人屌夠???
其實唔好聽
你本身用leon 比已經係錯
就算係偶像派,人地影響力大到mj都請佢
湯告魯斯都搵比唱亞洲區
世界杯又搵佢唱 你鏡邊忽有得比

比條毛?
唔撚講華東水災嗰鑊大炒車
你睇返d頒獎禮唱live 次撚次都一係炒車一係就炒車咁
廿幾年前嘅黎明唱功根本係要嚟笑
D女fans喺台下好似媽媽咁母性泛濫鼓勵佢

你唔好以為連登得後生仔就可以9up帶過
MV竟然要俾湯告魯斯審批?兩大巨星隔空交手透過呢個人?
https://www.youtube.com/watch?v=wdDKcFXfqjc
唔係級數你好心就自撚量下啦柒頭
佢走完音仲紅到傻左tim

自量下啦柒頭
用鏡黎同leon比
你班鏡迷有無少少知自之明?
冇mirror 既個榜?
造假?
而家唔係講mirror嗰十二條撚頭唱歌好過黎明
你拎viutv班撚頭唔嚟spin都無用

我恥笑緊嘅
係你呢一個會吹奏廿幾年前嘅黎明唱歌嘅人
根本無資格踩其他人唱歌唔得

你唔夠人嚟講淨係識拎十二條垃圾嚟spin

你仲垃圾過佢地12 個
幾廿歲人仲on99咁
笑撚死人
唱類似apple pie叫唱功好

https://www.youtube.com/watch?v=g9qpq6yEGKY

mirror迷你係咪有少少智障
黎明.大到世界杯都請佢去唱
湯告魯斯又請佢唱,mirror得條毛咩
唔係級數已經唔洗討論
黎明個年代係講緊全亞洲既四大天王
你用mirror呢堆本身比已經係錯
出到去香港先出黎同leon比啦
李克勤夠好唱功,秒mirror10條街
點解佢去唔到天王個位
不過mirror先 ko kop 先
唔係係過到大陸先
台灣都可能比人秒左

到時就一世同唔到leon比
96年 黎明 開放
https://www.youtube.com/watch?v=_rIA164ggv0
唔該真係收收皮
唱埋apple pie呢堆歌叫唱功好
等你老母臭閪
想睇死返鄉土啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞