白石角有埋站,算唔算世一

305 回覆
18 Like 391 Dislike
證明好多人坐艇,幾緊張想有人接貨 監獄咁既景,出面係海都冇用啦,唔講以為你訓海旁,事實係借豉油
按揭上限可以升

遲啲1200 做 70% 唔算好surprise 啫
全部都係你既想像,有排都未會再放寬啦.
放寬左你估得白石角1個會升? 到時間個個個金市區樓仲好啦
邊度會起先? 係地鐵格隔個新地盤都無商場啦...
新地盤有三萬呎商場

白石角站會用教大地,一次過起哂樓,商場,停車場
深圳cbd應該係福田前海果邊
玩呀 邊度有講呀? 個度無話過起喎
agger

利申:chartered連登師
個站好遠其實,要行過吐露港先到,估計最少10分鐘腳程,白石角個啲樓起到咁密,唔係向海/望內園真係唔好諗,其實起高啲起疏啲會好少少
我搵到你捐錢?

林鄭月娥說,白石角作為旗艦基建,需要改善公共交通,東鐵大學站以北將新加設一個車站。她說,附近一片土地原本是教育大學的運動場,教育大學學生需要搭巴士去做運動,情況不理想,所以她接納教大校長張仁良的建議,教大將交回土地,並由政府協助重置有關設施。她說,港鐵加建車站後,可以興建公營房屋,有商場及停車場。
頂你,可以唔係決定左...救命
之前仲要J全私樓豪宅區
原來有公屋
同埋係公屋商場仔
班柒頭以為會有個新城市
一向連登仔都係咁
未有規劃白石角就話一世唔會起
到會研究就話真係起先算
到起好左又話距離遠
嗰度其實要行30分鐘先到。。。不過算啦睇得來都2081.個孫會夠力行.
樓主你都幾鐘意幻想
唔係話無可能
不過你日日幻想
你自己FF就得啦
唔洗成日搵人認同
定係你見出面啲樓先左咁多後悔買白石角搵溫暖?
白石角同新地塊地距離爭幾遠
你試吓係逸龍8烈日當空過去
好撚多蟹貨同AA吹奏
古洞站起撚到依家都未搞過
白石角發展完個孫應該畢業
星期六日勁多人 又嘈
白石角咁大
你買天賦雲滙咪近囉
一過隧道就教大運動場 5分鐘內

逸8朗濤近科學園,餐廳又多啲
公屋必勝
租樓日日賺
白石角垃圾

你懂的
同埋唔了解大部分後生有能力買樓既想法
仲維持係第一城,沙中呢啲40年樓齡既想法
後生大部分都寧願新樓,半新有會所

你睇下沙中好運一城三年前同今日
接近同價

再望下康城白石角就知
後生仔取態如何
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞