到底潘太係正職係咩?

141 回覆
34 Like 461 Dislike
根本依家成個連登都被滲透
全部都係分化po
港女vs 港男
後生 vs 老人
有錢vs 無錢 etc…
中共最鍾意就係玩分化
啲人民鬥生鬥死就最好
無人理政治 鬧政府最好
之前話死者是有錢女
潘太=少奶奶=富人生仔機器。
老實講, 潘太就唔好再屌佢啦...
要屌就屌班禮義廉, 班仆街諗住利用件事, 搞送中....DKLM
所以見ig d friend喺度屌潘老母真係好on9
成件事由陳同佳殺人果下已經係劇本黎 甚至潘妹妹有冇比人搞大肚都唔知係咪有咁嘅事 因為一直都冇人話自己經手 一直都係一個「故事」

根本潘老母搵邊個幫佢 個結果都係一樣
甚至有可能係周浩頂主動搵潘老母話幫到佢做場戲
然後唔識代入人嘅就喺度唔知笑乜春
佢無左個女係慘
但佢有份搞尻全部香港人
佢死女,我地無責任ga
佢點搞香港人

搵民建聯?首先你唔知佢搵人定人搵佢
有人幫你話可以完美解決成件事 你係當事人想個女死得眼閉 在情在理佢點都要咁做

其次 點解你地會覺得唔搵民建聯 但搵民主派會冇左成件事
正苦要做 69 612果陣都可以做 正苦唔聽民意、唔聽其他界別意見呢個先係重點
所以潘老母搵邊個 個結果都係一樣
除非搵到一個大過林鄭又可以扭轉呢個命運嘅人啦
佢就係呢條事既關鍵人物
被利用就唔係錯?
佢一定唔係無辜
佢係關鍵人物
但佢做咩決定 個結果都會流番去69、612 劇本到最後都係一樣
而且佢比民建聯封口 咁佢可以點做?

如果有其他證明可以證明到佢係藍 一齊笑有咩問題
不過佢做咩決定都好 成件事係必然發生 只係時間問題

依家佢不斷出黎噏 佢一定知「一個中國」問題完全卡死左交出陳同佳 佢依家只係喺度撚狗

用國安法咬佢冇乜作用 甚至可能有反效果(我為自己個女伸張正義 但比人用國安法咬)
唔用又比佢日日撚
成個香港 佢根本係唯一一個仲有咁大籌碼喺度撚狗
唔敢屌淋病咪屌啲弱質女流嚟出下氣
呢度個個都係窮人生仔正仆街

不過唔好意思,人哋潘家大把錢,唔似你咋垃圾公屋支那仔一世冇前途
所以唔係要佢填命
但佢今日都係抵撚死,無人可憐
點解佢抵死先 根本冇人答到
陳同佳係犯左台灣法例
佢係壞人,但佢無得罪香港人
潘媽媽死左個女,係受害者
但邊個將呢單案轉化成送中去害香港人?
係潘媽媽丫
佢將刀交比殺人凶手ga
邊個將呢單案轉化成送中去害香港人?係潘媽媽丫

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞