到底潘太係正職係咩?

141 回覆
34 Like 461 Dislike
屌你老母,殺人填命天公地道
佢識教女, 佳佳就唔會殺人啦
手足識諗 就唔會坐監啦
全職外母
佢哋覺得無潘太就無潘曉穎
就無陳同佳
就無反送中
我哋仲繼續溫水煮蛙
幾撚好呀
你而家咁樣事後孔明就易 你代入佢睇 果陣民建聯話幫到佢咁佢咪照做囉撚知而家佢地會走數咩 咁而家睇個情況做到咩咪盡做囉就係咁簡單有咩好笑

當初佢唔搵民建聯 政府唔可以照推逃犯條例嘅咩 你不在其位梗係不知其苦㗎 做個旁觀者係度牙聳䚗容咩易 成個社會同政府有問題你無能力去改變 走去怪個只係為個女嘅弱勢老母
加咩速?97應該即刻發生嘅事
2020/2021先至搞
慢撚咗23年啦

馬照跑 舞照跳 雞照叫
你信?
結婚都唔包生仔
主權移交畀共產黨 包你50年不變?
藍屍思維:收左美國佬錢示威
仲有班on9扮聖人同情佢
你班泛粉不如怨攬炒巴走去攬炒
搞撚到你哋而家7.1都無遊行搞
無捐款箱
真係心理變態 受害人家屬為自已個女討回公道都要批評 你諗吓你既家人比人殺害再分屍 你講唔講得出呢d說話
潘太只係導火線,有無佢跟本無分別
佢只係衰on撚9信錯人
但唔係潘太叫班速龍福建佬出黎打人,佢都唔識元朗班牛屎佬
你地咁同支那班小粉紅有撚分別??示威者企出黎係因為我地係外國嘅社會學識咩係自由,咩係思想,所以我地係美國佬操縱出去示威,反智撚
應該係咁喎
源頭係加拿大

加拿大唔開放移民通行證
簡直係對唔住香港人
係咩?
乜唔係出嚟爭取陳同佳唔使送中咩?
所以係同潘太對立
佢係on撚9,但佢唔係始作俑者
同埋唔代表佢個女死係唔值得同情
講真 就算條例過左 其實對平常人生活冇大影響
問題係而家大家都唔肯認命炸嘛
全職狙擊陳同佳
關你撚事咩. 出家就咪撚上網啦 柒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞