原來Apple 出咗件神物 拍得住supreme 嘅磗頭

286 回覆
1855 Like 26 Dislike
好快有Pro MAX
摸上手個一刻已經破壞咗層表面
Lm
個廁所實塞撚到仆街
百五蚊姐,禁多人大驚小怪
The best iCloth EVER!
比上一代拭布多60%去除油漬的能力。
笑到起痰,咁講落去變apple care 版俄羅斯套娃 無限喪loop
cls買塊眼鏡布都可以分期
係咪有磁力🧲
咁洗唔洗買個保護到nano-texture果層表面既手套去用塊布
佢哋識鬼Leica 咩
買張凳有design有brand 都萬幾蚊,一定比連登仔屌到仆街
要睇吓你隻手保養成點
nano-texture洗手液
係咩
申請埋patent喎

a substrate surface; a set of protrusions extending outwardly from the substrate surface, each protrusion of the set of protrusions having a protrusion width greater than or equal to about 750 nm and less than about 10 microns.

https://www.iphonehacks.com/2020/09/apple-patent-nano-texture-glass-iphone-ipad.html/amp

敢質疑之前又唔肯做功課
俾人點精你 你又唔受
不如你親自買部
然後用塊普通布 再用依塊布抹抹啦
trade-in 塊布換嘢值幾多錢
塊布都要care
個閪用唔到
nanoJJ
其實依幾個碌係幾正
上年我砌左部pc
我都想幫部機裝碌
但難搵到啱用裝到落去

砌得部Mac pro成幾萬蚊
幾萬蚊部機要砌個碌落去
加多幾千買原廠野其實最合理
而且最方便
呢塊布 個工藝成份好高架
想問下啲ifans,咁你地係咪用緊呢塊布?定都係普通眼鏡布算?
你唔好咁啦
樓主到而家都冇覆過你呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞